ech...idealny przykład pasożytnictwa

tak właśnie jest. Klikając w kwadraty na samej górze dopasowujesz sobie akcenty do dnia tygodnia. Na razie pod każdym dniem jest przypisany E, M i Cruse intervalsno i oczywiście trzeba by zrobić interfejs do treningów jakościowych pod każdy dzień, bo ja np biegam w czwartki a piątek robię wolny-rozumiem,że tak będzie?
tak pewnie ma być -albo jest u Ciebieyacool pisze:tak właśnie jest. Klikając w kwadraty na samej górze dopasowujesz sobie akcenty do dnia tygodnia. Na razie pod każdym dniem jest przypisany E, M i Cruse intervalsno i oczywiście trzeba by zrobić interfejs do treningów jakościowych pod każdy dzień, bo ja np biegam w czwartki a piątek robię wolny-rozumiem,że tak będzie?
To jest początek tworzenia setów. Tak to właśnie wygląda od kuchni."10' E + + 10' E" coś tam chyba powinno być po środku
Można prosić o link?vrs pisze:Jak przełączam Q na sets dla prędkości T to w tabelce z dniami pokazuje mi się
"10' E + + 10' E" coś tam chyba powinno być po środku
Proponuję do nazwy pliku dodać datę np 20090515nazwa_pliku.xls będziemy mogli po tym rozpoznać czy już jakaś nowa wersja pojawiła się na serwerze
fajnie yacoolyacool pisze:Są już sety typu X (T + E) (od poniedziałku do piątku - reszty nie zdążyłem). To jest teraz link do aktualnej wersji kombajnu.