Odpowiednie czasy na 800, 1000, 1500m?

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
hiroko
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witajcie, zwracam się do was z goracą prośbą w ułożeniu planu treningowego. W połowie lipca mam egzamin z biegu na 800m.
Niestety przez ostatnie 2 miesiące nie mogłam biegac, bo leczyłam kolana. wcześniej biegałam 2 x w tygodniu dystense około 5km, a do tego cały czas trenuję sztujki walki (kilka razy w tyg) plus drugi miesiąc chodze na siłownie. Niestety mam małe pojęcie o tym jak w tak krótkim czasie odpowiednio przygotowac się do tego testu. Czas najwyżej oceniany to 3.05, minimum to 3.45.
Z góry dziękuję za pomoc,

Pozdrawiam

Hiroko
"By the Force be with YOU"
PKO
gasper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

hiroko pisze:Witajcie, zwracam się do was z goracą prośbą w ułożeniu planu treningowego. W połowie lipca mam egzamin z biegu na 800m.
Niestety przez ostatnie 2 miesiące nie mogłam biegac, bo leczyłam kolana. wcześniej biegałam 2 x w tygodniu dystense około 5km, a do tego cały czas trenuję sztujki walki (kilka razy w tyg) plus drugi miesiąc chodze na siłownie. Niestety mam małe pojęcie o tym jak w tak krótkim czasie odpowiednio przygotowac się do tego testu. Czas najwyżej oceniany to 3.05, minimum to 3.45.
Z góry dziękuję za pomoc,

Pozdrawiam

Hiroko
napisz jaki masz teraz czas
hiroko
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

No własnie tego nie jestem pewna, bo nie mogę uzyskać rzetelnych inf. ile dokładnie ma metrów jedno okrążenie na stadionie, na którym biegam. Swój czas będę znała dokladnie w sobotę.
Co do treningów biegania to moge biegac 3-4 x w tygodniu, w pozostałe dni mam treningi sztuk walki i nie chciałabym za bardzo obciążać kolan.
"By the Force be with YOU"
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ