Intensywnosc treningu zimą???
- PiotrP
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
licze na ta zimna pore roku. moze znow bedzi tak jak rok temu i wroce na traski biegowe (60 km/tydz.) bo ze sportow to zostanie tylko bieganie
Piotr
- THEsiu
- Wyga
- Kontakt:
A dla mnie bedzie to pierwsza zima. Niezabardzo lubie jak mi zimno ale mysle ze spodoba mi sie urok i nastroj zimy. Pierwsze sniegi beda baaaaaaaardzo ciekawe.
From that day on, if I was ever going somewhere I was running!
[url]http://www.gump.prv.pl/[/url] - [b]Forrest Gump[/b] - serdecznie zapraszam!
[url]http://www.gump.prv.pl/[/url] - [b]Forrest Gump[/b] - serdecznie zapraszam!
-
- Wyga
Kupcie sobie narty biegowe. Mozna dostać w hipermarketach... Fajne urozmaicenie zimy. A przy dobrych warunkach krokiem łyżwowym można fajnie zasuwać.. I do tego termosik z ciepłą herbatą z sokiem.. No bajka.. Polecam
ziebol (nas nie dogoniat) :)
-
- Zaprawiony W Bojach
Do kupna nart biegowych namowil mnie w zeszlym roku DaB. Rzeczywiscie wspaniala sprawa. Mozna sobie dac niezly wycisk i - co bardzo wazne - obciazenia kolan sa duzo mniejsze niz przy tradycyjnym bieganiu.Quote: from ziebol on 2:51 pm on Oct. 3, 2003
Kupcie sobie narty biegowe. Mozna dostać w hipermarketach... Fajne urozmaicenie zimy. A przy dobrych warunkach krokiem łyżwowym można fajnie zasuwać.. I do tego termosik z ciepłą herbatą z sokiem.. No bajka.. Polecam
Wracajac do biegania zima. Nie nalezy przesadzac z intensywnoscia, gdyz ryzyko kontuzji jest duzo wieksze niz latem. Nie mam tu na mysli "lapania zajacow" na sliskiej nawierzchni, a fakt ze niskie temperatury powoduja, iz nasze sciegna i wiazadla robia sie bardzo malo elastyczne co zwieksza prawdopodobienstwo urazow.
kledzik
- mqqla
- Stary Wyga
czy to prawda z tym obciazeniem kolan?? ale to chyba nie dotyczy kroku lyzwowego, bo tam kolana chyba sa dosc mocno wykrecane?
jesli to prawda z tymi kolanami, to kupuje narty w tym roku
a zapomnialbym o reklamie:
"oczywiscie" w dzienniku tr jest dyscyplina "narciarstwo klasyczne". Zapraszam w zimie
(Edited by mqqla at 3:19 pm on Oct. 3, 2003)
jesli to prawda z tymi kolanami, to kupuje narty w tym roku
a zapomnialbym o reklamie:
"oczywiscie" w dzienniku tr jest dyscyplina "narciarstwo klasyczne". Zapraszam w zimie
(Edited by mqqla at 3:19 pm on Oct. 3, 2003)
mqqla [czyt. emkukula]
[url=http://bieganie.pl]bieganie[/url]
[url=http://bieganie.pl]bieganie[/url]
- Kolarz
- Rozgrzewający Się
narciarstwo biegowe bardoz dobra rzecz w temacie przygotowania ogólnegow zimie - była stosowana w latach 70 i początku 80 przez kadrę kolskich kolarzy szosowych gdy trenerami byli Pan Łasak, Pan Madej, Pan Ruciński. Ale uważam ze tylko klasyczny styl i związany z tym krok.Odradzam styl łyżwowy.
pozdrawiam Tompoz
pozdrawiam Tompoz
Tompoz
- flajek
- Rozgrzewający Się
qrczaki, ja studiuje na WAT, ale niestety mam okazje tylko na zajeciach W-F biegac po tych terenach... Muszę '20' jechać ok. 35 min (+) ok. 10 min
Tak normalnie biegam po Szczęśliwickim (a raczej zaczynam po dłuzszej przerwie) bo niedaleko mam mieszkanko na czas studiów.
btw. nie wiem czy był taki post, jak sugerujecie się ubrać na zimowe biegi? czapeczka, rękawiczki to podstawa. A co na reszte ciała?
Tak normalnie biegam po Szczęśliwickim (a raczej zaczynam po dłuzszej przerwie) bo niedaleko mam mieszkanko na czas studiów.
btw. nie wiem czy był taki post, jak sugerujecie się ubrać na zimowe biegi? czapeczka, rękawiczki to podstawa. A co na reszte ciała?
- janqo
- Rozgrzewający Się
ja biegam w polarowych spodniach i podstawowo oddychajacej kurtccce, a pod nią to zalaży ile jest -.
.::cbs jogging team::.
.::www.bibainfo.pl::.
.::gg3955488::.
.::www.bibainfo.pl::.
.::gg3955488::.