Jak realizować plan w taką pogodę ?

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
rosomak
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

russian, white russian pisze:Ruska Staliningradem straszysz ?!
:hahaha:
Okej, w 1812 zamarzło więcej Rosjan niż żołnierzy Wielkiej Armii. W wodzach zresztą też (=Kutuzow).

A poza tym - Ty nie jesteś Rusek spod Stalingradu tylko Biały. Czyli Wrangel, Denikin, no powiedzmy Borys Sawinkow. Tak czy inaczej, jakbyś był pod Stalingradem to raczej po tej "drugiej" stronie. A jakbyś przeżył - to by Ciebie Angole wydali, nie bacząc na to, żeś stara przedwojenna emigracja. :hahaha:
Nazwanie psa Cezar nie robi z niego Imperatora
PKO
Awatar użytkownika
russian, white russian
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Aaa!
i tu cię mam, Bruner!

jeśli już kolorystyką rewolucyjną lecieć stricte, to bliżej mi do zakamuflowanych Czarnych.

właśnie odśnieżałem. u nas dopadało z 10-15cm. a u was?

zdrówko
we gather energies
ours and the ones of the nature,
in order to make this intolerable world
endurable
gasper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

russian, white russian pisze: właśnie odśnieżałem. u nas dopadało z 10-15cm. a u was?

zdrówko
u nas więcej ;) poskipowałem se parenaście kilometrów - buty jak nowe, nogi nie ale każdy dzień przybliża nas do wiosny ;)
Loocek
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

Ja wyszedłem dziś z planem przebiegnięcia w średnim tempie 7-7.5 km. Skończyło się na 2.5 kilometrach... Bieżnia na jednym wirażu ubita, na prostych z 10cm puchu, ale na drugim wirażu z kolei śniegu po kostki z powodu wiatru. Po prostu nogi nie dawały już rady po tym dystansie i wyszła dziś moje osobista klęska :ech:
Serwis sportowy S24.pl

http://www.s24.pl
Awatar użytkownika
Buddy
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:20
Życiówka w maratonie: 2:47:38

Nieprzeczytany post

gasper pisze:
russian, white russian pisze: właśnie odśnieżałem. u nas dopadało z 10-15cm. a u was?

zdrówko
u nas więcej ;) poskipowałem se parenaście kilometrów - buty jak nowe, nogi nie ale każdy dzień przybliża nas do wiosny ;)
Qrcze gasper, będziemy śmigać na wiosnę albo ... :wrrwrr:
U mnie też ponad godzinę miniskipów wyszło, a ponieważ mam "zryty łeb" jak mawia kolega primo, to wieczorem poprawię na 2 kopyto.
gasper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Buddy pisze:Qrcze gasper, będziemy śmigać na wiosnę albo ... :wrrwrr:
U mnie też ponad godzinę miniskipów wyszło, a ponieważ mam "zryty łeb" jak mawia kolega primo, to wieczorem poprawię na 2 kopyto.
dziś drugi raz nie ide - miałem przed chwilą godzinke siłowni z łopatą od śniegu, potem bałwana musiałem zrobić z dziećmi - ale jutro po porannej osiemnasce planuje popołudniową rundke na biegówkach
a co do śmigania na wiosne - ostatnio poszedłem na sale pograć w piłke i ciężko mnie było dogonić - sam sie zdziwiłem, że dostałem takiej siły w nogach ;)
Awatar użytkownika
waldekolsztyn
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Witam.
Pierwszy raz trening w takich warunkach. Popołudnie, temp. około zera, zadymka śnieżna, wiatr prawie zmiata z drogi. Wrażenia niesamowite. Widoczność pod koniec max 100m. Zrobione 15 km (wg planu miało być 20) w tempie planowanym 6:00 min/km. Jeszcze jestem pod wrażeniem.
pozdrawiam
M 50
42.2 km 3:45:28
21.1 km 1:37:28
15 km 1:09:02
Obrazek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ