Czy ktoś z was startowal w 1/2 ironmanie ?
Gdzies wyczytałem że w Gdansku jest organizowany.
Patrzac po dystansach o minimalnych czasach jesto do zrobienia o ile podszlifuje trochę tempo w plywaniu.
Niby nie wydaje sie to jakies trudne ale w sumie ciezko mi stwierdzic jak soe biegnie po prawie 2 km plywania i jezdzie na rowerze.
IM 1/2
- Logadin
- Zaprawiony W Bojach
Tak by jedynie ukończyć to właściwie bezproblemowo
Nawet płynąć żabką/na grzbiecie cały dystans.
Limity są spore.

Limity są spore.
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 39:20
- Życiówka w maratonie: brak
- Sikor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 40:35
- Życiówka w maratonie: 3:13:29
- Kontakt:
Ja dopiero 3 razy zaliczylem ta przyjemnoscKordyt pisze:Czy ktoś z was startowal w 1/2 ironmanie ?

Jezeli biegales maraton, to dla 70.3 mnie jest troche mniej intensywne, ale za to trwa dluzej o polowe.
Mi akurat 70.3 pasuje najbardziej jak na razie (na pelnym dystansie debiut przede mna).
W Gdansku to nie wiem, ale w Gdyni odbywa sie IM 70.3:Gdzies wyczytałem że w Gdansku jest organizowany.
http://eu.ironman.com/triathlon/events/ ... z5jwKqfZAK
Plywanie, to plywanie, jezeli czas Cie nie interesuje za bardzo i potrenujesz, to sie spokojnie dowleczesz (*).Patrzac po dystansach o minimalnych czasach jesto do zrobienia o ile podszlifuje trochę tempo w plywaniu.
Niby nie wydaje sie to jakies trudne ale w sumie ciezko mi stwierdzic jak soe biegnie po prawie 2 km plywania i jezdzie na rowerze.
Natomiast przejscie z roweru do biegania jest dosc "osobliwe". Przydaje sie troche pocwiczyc wczesniej,
bo czasie zawodow moze to sie skonczyc niepotrzebnymi problemami.
(*) tylko prosze w imieniu swoim i innych, nie pchaj sie w takim wypadku na starcie do przodu, a juz szczegolnie, jezeli masz zamiar plynac zabka.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 36:51
- Życiówka w maratonie: 2:51
Start wspólny? E tam, raz w życiu warto tego spróbować. Niezapomniane wrażenia.Sikor pisze: (*) tylko prosze w imieniu swoim i innych, nie pchaj sie w takim wypadku na starcie do przodu, a juz szczegolnie, jezeli masz zamiar plynac zabka.

IM 9:40
1/2IM 4:31
1/4IM 2:05
Ol 02:07:26
Ultra 6h 70km
M 2:48
HM 1:18
1/2IM 4:31
1/4IM 2:05
Ol 02:07:26
Ultra 6h 70km
M 2:48
HM 1:18
- Sikor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 40:35
- Życiówka w maratonie: 3:13:29
- Kontakt:
Dla niego start wspolny bedzie przezyciem tak czy owak.squarePants pisze:Start wspólny? E tam, raz w życiu warto tego spróbować. Niezapomniane wrażenia.Sikor pisze: (*) tylko prosze w imieniu swoim i innych, nie pchaj sie w takim wypadku na starcie do przodu, a juz szczegolnie, jezeli masz zamiar plynac zabka.
Jak sie jednak nie bedzie pachal niepotrzebnie w sam srodek lawicy, to przynajmniej nie bedzie przeszkadzal innym