2 miesiace na zbudowanie formy?

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
Trymo
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Czesc, chce zaczac biegac w tym roku biegi srednie. Bazujac na treningu ogolnorozwojowym udalo mi sie uzyskac wynik 2;04, bez zadnych specjalistycznych treningow z jedynym wybieganiem w tyg. To bylo we wrzesniu. Pozniej mialem kontuzje, nastepnie ciezkie dni w szkole, choroby. No ale teraz sie zmobilizowalem, jestem w klubie i pytanie czy w 2 miesiace jestem w stanie zbudowac forme dzieki ktorej zblize sie do zlamania 2 min? Impreza docelowa mam w sierpniu, a do tamtego czasu jak dobrze pojdzie chcialbym biegac na poziomie 1;58 :) Mam 16 lat i nigdy nie trenowalem pod biegianie, wczesniej chodzilem 2 razy w tyg na lekką w celach ogolnorozwojowych ;)
PKO
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:40
Życiówka w maratonie: 2:39:05

Nieprzeczytany post

Trymo pisze:Czesc, chce zaczac biegac w tym roku biegi srednie. Bazujac na treningu ogolnorozwojowym udalo mi sie uzyskac wynik 2;04, bez zadnych specjalistycznych treningow z jedynym wybieganiem w tyg. To bylo we wrzesniu. Pozniej mialem kontuzje, nastepnie ciezkie dni w szkole, choroby. No ale teraz sie zmobilizowalem, jestem w klubie i pytanie czy w 2 miesiace jestem w stanie zbudowac forme dzieki ktorej zblize sie do zlamania 2 min? Impreza docelowa mam w sierpniu, a do tamtego czasu jak dobrze pojdzie chcialbym biegac na poziomie 1;58 :) Mam 16 lat i nigdy nie trenowalem pod biegianie, wczesniej chodzilem 2 razy w tyg na lekką w celach ogolnorozwojowych ;)
Dasz rade.
Czy wyjdzie 1:58, tego Tobie nikt nie powie. Raczej nie, ale mozesz zrobic 2:00. Podkreslam mozesz...

Z lekkiej masz juz podstawy (mam nadzieje ze tam tez biegaliscie)
Trymo
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Rolli pisze:
Trymo pisze:Czesc, chce zaczac biegac w tym roku biegi srednie. Bazujac na treningu ogolnorozwojowym udalo mi sie uzyskac wynik 2;04, bez zadnych specjalistycznych treningow z jedynym wybieganiem w tyg. To bylo we wrzesniu. Pozniej mialem kontuzje, nastepnie ciezkie dni w szkole, choroby. No ale teraz sie zmobilizowalem, jestem w klubie i pytanie czy w 2 miesiace jestem w stanie zbudowac forme dzieki ktorej zblize sie do zlamania 2 min? Impreza docelowa mam w sierpniu, a do tamtego czasu jak dobrze pojdzie chcialbym biegac na poziomie 1;58 :) Mam 16 lat i nigdy nie trenowalem pod biegianie, wczesniej chodzilem 2 razy w tyg na lekką w celach ogolnorozwojowych ;)
Dasz rade.
Czy wyjdzie 1:58, tego Tobie nikt nie powie. Raczej nie, ale mozesz zrobic 2:00. Podkreslam mozesz...

Z lekkiej masz juz podstawy (mam nadzieje ze tam tez biegaliscie)
Oczywiscie ze biegalismy : ) Skoro OOM w sierpniu to w czerwcu mozna tez robic wynik a do tego czasu 1;59 mysle ze do osiagniecia przy odpowiednim treningu :D
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:40
Życiówka w maratonie: 2:39:05

Nieprzeczytany post

No to atak!
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ