Zapraszam do wypełnienia ankiety, odnośnie treningu, biegów ulicznych. Ankieta ma charakter badawczy i pomoże mi ona w napisaniu pracy licencjackiej. Z góry bardzo dziękuję.
http://www.survio.com/survey/d/L1C3P2B9S8F7C2Z6V
Ankieta, biegi uliczne
- charm
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Przy większości pytań powinna być możliwość wielokrotnego wyboru - nie wiem, czy ktokolwiek zawsze trenuje w tym samym miejscu i na tej samej nawierzchni, używa albo gps albo pulsometru albo wykonuje tylko jeden rodzaj ćwiczeń... Proponuję przeanalizować ankietę, najlepiej skonsultować z kimś, kto faktycznie biega, promotorem, itd... jeszcze czas... Bo drugi raz pewnie mniej będzie chętnych do wypełnienia...
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 52 min
- Życiówka w maratonie: 4:15:12
ankiety nie da sie wyslac 
W jakiej formie realizujesz swój trening?
- trenuję indywidualnie
Jeżeli trenujesz w klubie to co zapewnia klub?
Odpowiedź na to pytanie jest obowiązkowa. Proszę przejrzeć i wypełnić swoją odpowiedź.
- dofinansowanie do sprzętu
- uczestnictwo w obozach sportowych
- dostęp do bazy treningowej
- opłaty związane ze startem w zawodach
- inne
Jesli nie trenuje w klubie, to klub nic mi nie zapewnia
Czy interesujesz się tym co się dzieje w środowisku związanym z bieganiem?
Odpowiedź na to pytanie jest obowiązkowa. Proszę przejrzeć i wypełnić swoją odpowiedź.
- śledzę wyniki zawodów biegowych
- znam nazwiska czołowych biegaczy
- śledzę nowinki związane ze sprzętem do biegania itp.
- odwiedzam strony internetowe - branżowe
a jak sie ktos nie interesuje?

W jakiej formie realizujesz swój trening?
- trenuję indywidualnie
Jeżeli trenujesz w klubie to co zapewnia klub?
- dofinansowanie do sprzętu
- uczestnictwo w obozach sportowych
- dostęp do bazy treningowej
- opłaty związane ze startem w zawodach
- inne
Jesli nie trenuje w klubie, to klub nic mi nie zapewnia
Czy interesujesz się tym co się dzieje w środowisku związanym z bieganiem?
- śledzę wyniki zawodów biegowych
- znam nazwiska czołowych biegaczy
- śledzę nowinki związane ze sprzętem do biegania itp.
- odwiedzam strony internetowe - branżowe
a jak sie ktos nie interesuje?
- j.nalew
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:49
- Życiówka w maratonie: 3:35:01
Ankieta jest trochę niedopracowana - w pytaniu "Czy oprócz treningu biegowego stosujesz inny rodzaj treningu?(tak-nie) Jeśli tak to jaki?" nie ma możliwości wybrania kilku opcji - jest siła biegowa, ale też i "inne" co jest core stability, 1h tygodniowo.
Tak samo brakuje mi możliwości wybrania kilku odpowiedzi w pytaniu "Jeśli tak to skąd czerpię wiedzę na temat planowania treningu biegowego?".
"Czy podczas treningu wykorzystujesz narzędzia pomiarowe?" tak, pulsometr i gps, obydwa ważne narzędzia... Przecież one się nie wykluczają, to dlaczego nie można wybrać obydwu opcji? Dane w ten sposób nie będą wiarygodne i dokładne...
"Czy oprócz biegów ulicznych startujesz w zawodach w innych dyscyplinach sportu?" - odpowiedź "inne" sugeruje, że startuję, nie ma możliwości wyboru "nie". To również przeinaczy wyniki.
Tak czy owak przesłałam i chętnie wypełnię ponownie, gdy będzie dopracowana
.
Tak samo brakuje mi możliwości wybrania kilku odpowiedzi w pytaniu "Jeśli tak to skąd czerpię wiedzę na temat planowania treningu biegowego?".
"Czy podczas treningu wykorzystujesz narzędzia pomiarowe?" tak, pulsometr i gps, obydwa ważne narzędzia... Przecież one się nie wykluczają, to dlaczego nie można wybrać obydwu opcji? Dane w ten sposób nie będą wiarygodne i dokładne...
"Czy oprócz biegów ulicznych startujesz w zawodach w innych dyscyplinach sportu?" - odpowiedź "inne" sugeruje, że startuję, nie ma możliwości wyboru "nie". To również przeinaczy wyniki.
Tak czy owak przesłałam i chętnie wypełnię ponownie, gdy będzie dopracowana

IG jnalew
www.strava.com/athletes/19149633
Blog viewtopic.php?f=57&t=56963
Blog - komentarze viewtopic.php?f=28&t=56993
5km 20:11, 2018
10km 42:49 2018
HM 1:37:29, 2023
M 3:35:01, 2023
www.strava.com/athletes/19149633
Blog viewtopic.php?f=57&t=56963
Blog - komentarze viewtopic.php?f=28&t=56993