Gdzie biegac szybkie odcinki? Typu 8x200 metrow po 27-29sek
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Oczywiscie na biezni najlepiej ale bywa, że nie mam do niej dostepu dlatego pytam. Trawa, asfalt, lesnie sciezki? Choc tego asfaltu wolałbym unikac bo wiadomo jak to moze skonczyc sie dla stawów, zwlaszcza gdy biega sie takie odcinki : ) Z góry dzieki za odpowiedzi
- barcel
- Zaprawiony W Bojach
jesli nie tartan, to żużel, ewentualnie ładne ścieżki szutrowetymocz1 pisze:Oczywiscie na biezni najlepiej ale bywa, że nie mam do niej dostepu dlatego pytam. Trawa, asfalt, lesnie sciezki? Choc tego asfaltu wolałbym unikac bo wiadomo jak to moze skonczyc sie dla stawów, zwlaszcza gdy biega sie takie odcinki : ) Z góry dzieki za odpowiedzi

-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
No tak zapomnialem o żużlu ! Dzieki wielkie : )barcel pisze:jesli nie tartan, to żużel, ewentualnie ładne ścieżki szutrowetymocz1 pisze:Oczywiscie na biezni najlepiej ale bywa, że nie mam do niej dostepu dlatego pytam. Trawa, asfalt, lesnie sciezki? Choc tego asfaltu wolałbym unikac bo wiadomo jak to moze skonczyc sie dla stawów, zwlaszcza gdy biega sie takie odcinki : ) Z góry dzieki za odpowiedzi