Czy mozna zamienic...?
- charm
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Nie wiem jak inni, ale dla mnie miało znaczenie tempo biegu, a nie średnie biegu i marszu, marsz to odpoczynek... 

-
- Stary Wyga
no wiem i tego marszu to malo za malo 
wsumie mogłbym sobie pauzowac apke na czas marszu,ale to jak bark przestanie bolec
Mam nadzieje ze w weekend sie wygoi to mi tyllko ndz wypadnie i trening w ponjakis zrobie chocby podstawowy

wsumie mogłbym sobie pauzowac apke na czas marszu,ale to jak bark przestanie bolec

Mam nadzieje ze w weekend sie wygoi to mi tyllko ndz wypadnie i trening w ponjakis zrobie chocby podstawowy

- charm
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
A wrzuć linka do endomondo
(może być na pw)

(może być na pw)
-
- Stary Wyga
Mam ale wl ogolnie i leci caly trening
Co do tempa kiedys spojrzalem bo staralem sie wyczuc ile to pokazywalo tak pdmienne wartosci zupelnie nie adekwatne do biegu czy chodzenia ze sobie darowalem
Co do tempa kiedys spojrzalem bo staralem sie wyczuc ile to pokazywalo tak pdmienne wartosci zupelnie nie adekwatne do biegu czy chodzenia ze sobie darowalem
-
- Stary Wyga
A zapisuje sie jakos automatycznie na jakiejs stronie czy jak? Bo jesli tak to z 2capek korzystam endomondo jakos teraz dopiero i dzis zalapalo przy 3 biegu ale zerkne czy dam rade cus wkombinowac to dam link do obu tutaj nie wstydze sie jestem poczatkujacy nigdy nie upr zadnego sportucharm pisze:A wrzuć linka do endomondo![]()
(może być na pw)
Dobra ide kombinowac chociaz b co robic na lezaku
- charm
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt: