Jak skrócić czas biegu na 1 km?

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
chemol
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

b@rto pisze:Nie wiem czy to jakaś zmasowana akcja, bo przed chwilą czytałem posta o egzaminach biegowych... Odpowiem tak samo:

http://bieganie.pl/?cat=19&id=385&show=1

//chemol a ja uważam, że to jest ok - na AWF niech idą osoby, które coś reprezentują sportowo. Chyba że mówimy o kierunkach typu jakaś kosmetologia (nie znam oferty AWF) to inna bajka.
Ale te 3 km to wg. mnie naprawdę dużo. Kolega jest na profilu trenera, zwykły szkolny trener. Chociaż fakt, że taki egzamin jest dobry, raczej większość imprezowiczów na tym polegnie, w tym mój kolega :)
PKO
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:40
Życiówka w maratonie: 2:39:05

Nieprzeczytany post

Nie nawidze trenerów którzy nie potrafią pokazać najprostszego ćwiczenia. :wrrwrr:
chemol
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Rolli pisze:Nie nawidze trenerów którzy nie potrafią pokazać najprostszego ćwiczenia. :wrrwrr:
Trenerzy szkolni to w ogóle porażka!
Duceqq
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 42:05
Życiówka w maratonie: -

Nieprzeczytany post

Z tym Testem Cooper'a też nie przesadzajmy. 4:00/km przez 12 minut to nie jest jakis Everest biegowy :)
Yahoo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 43:30
Życiówka w maratonie: 3:44:25

Nieprzeczytany post

chemol pisze:
b@rto pisze:Nie wiem czy to jakaś zmasowana akcja, bo przed chwilą czytałem posta o egzaminach biegowych... Odpowiem tak samo:

http://bieganie.pl/?cat=19&id=385&show=1

//chemol a ja uważam, że to jest ok - na AWF niech idą osoby, które coś reprezentują sportowo. Chyba że mówimy o kierunkach typu jakaś kosmetologia (nie znam oferty AWF) to inna bajka.
Ale te 3 km to wg. mnie naprawdę dużo. Kolega jest na profilu trenera, zwykły szkolny trener. Chociaż fakt, że taki egzamin jest dobry, raczej większość imprezowiczów na tym polegnie, w tym mój kolega :)
To twoj kolega trener jest imprezowiczem i sezonowcem? Czy sportowcem?

Kazdy trener musi miec jakis poziom sportowy czy w terenie czy teori.
"Ból jest nieunikniony.Cierpienie jest wyborem."
Haruki Murakami, z książki: 'O czym mówię, kiedy mówię o bieganiu?'
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ