wytrzymałość techniczna
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
Może i on uważa ze to wytrzymałość techniczna, ale jaka technika to ma być? Koncentrować się na technikę przez 600m nie da.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
czekaj, bo czegoś nie rozumiem, ale chyba wynikły nowe fakty - proszę, skoryguj jeśli się mylę:
grupowo kupiliście plan treningowy nie spotykając się z trenerem, taki sam dla wszystkich, bez przygotowania i wyjaśnienia co jest co?
grupowo kupiliście plan treningowy nie spotykając się z trenerem, taki sam dla wszystkich, bez przygotowania i wyjaśnienia co jest co?
- małymiś
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:53:02
- Życiówka w maratonie: brak
A co to ma do rzeczy?
Trener miał test i fajniej wyszedł od drugiego, a potem przesłał plany. A plany są dwa: dla grupy wolnej i wolniejszej + indywidualne modyfikacje.
Ja na przykład zasadniczo idę planem pod maraton, a ten może tknę może nie po maratonie pod dyszkę na sztafecie. Zaciekawiła mnie tylko nazwa środka treningowego. Dam znać o co kaman.
Trener miał test i fajniej wyszedł od drugiego, a potem przesłał plany. A plany są dwa: dla grupy wolnej i wolniejszej + indywidualne modyfikacje.
Ja na przykład zasadniczo idę planem pod maraton, a ten może tknę może nie po maratonie pod dyszkę na sztafecie. Zaciekawiła mnie tylko nazwa środka treningowego. Dam znać o co kaman.