Przetrenowanie

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
Sacre
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33'
Życiówka w maratonie: 3h10

Nieprzeczytany post

Rolli pisze:
Sacre pisze: trenuj nogi, żeby nie mieć ich słabych
Bzdury! Taj sobie spokój z treningiem na siłowni i biegaj więcej. Wtedy będziesz mógł dobrze przebiec maraton a siłownia potem .

Ja to ci proponuje jako doświadczony maratończyk a nie jak moi poprzednicy, doświadczeni na siłowni bez przebieganych (ambicyjnie) maratonów.

Ale zdecydować musisz już sam.
OJ kolego dużo wiesz, masz wiedzę, ale ci powiem, że nóg nie tylko można trenować na siłowni, włącz wyobraźnie jak można inaczej nogi trenować w terenie/parku/na ulicy etc... siłownia nie jest potrzebna :)
PKO
Sacre
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33'
Życiówka w maratonie: 3h10

Nieprzeczytany post

A ludzie biegają, uprawiają boks, tańczą, skaczą etc... i to jest pretekst aby nóg nie trenować i to jest ogromny błąd.
Adrian26
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:14
Życiówka w maratonie: 2:57:08
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Nie trzeba chodzić na siłownię, żeby zwiększyć siłę nóg. Od tego są też podbiegi, krosy, gimnastyka siłowa itp.
Mój blog: http://neversurrender.blog.pl/
Przegrywa tylko ten, kto się poddaje.
Runner11
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:29
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Sacre pisze:
Rolli pisze:
Sacre pisze: trenuj nogi, żeby nie mieć ich słabych
Bzdury! Taj sobie spokój z treningiem na siłowni i biegaj więcej. Wtedy będziesz mógł dobrze przebiec maraton a siłownia potem .

Ja to ci proponuje jako doświadczony maratończyk a nie jak moi poprzednicy, doświadczeni na siłowni bez przebieganych (ambicyjnie) maratonów.

Ale zdecydować musisz już sam.
OJ kolego dużo wiesz, masz wiedzę, ale ci powiem, że nóg nie tylko można trenować na siłowni, włącz wyobraźnie jak można inaczej nogi trenować w terenie/parku/na ulicy etc... siłownia nie jest potrzebna :)
Mówisz to osobie która przebiegła maraton poniżej 2:40 :bum: ?
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ