PULSOMETR-Intensywność

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
Awatar użytkownika
marcinostrowiec
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

ijon nie rozumiesz podstaw rzeczy o której piszesz

zakładając że tętno człowieka jest przez całe jego zycie stałe po co pulsometry po co analiza tetna ? te analizy wynikaja wlasnie z tego ze tetno nie jest stałe a jezeli nie jest stałe pojawia sie pulsometr holter itd zeby badac ZMIENOŚĆ zatem zakładamy pusometr i mierzymy zmiennosc a ty dochodzisz do wniosku ze zmiennosc powoduje ze nie ma sensu jej badac i wracasz do punktu wyjscia jezeli tetno nie jest stałe tylko zmienne to .... nie powinnismy badac tej zmiennosci bo sie nie da

gdy faktycznie wlasnie z tej zmiennosci wynika ze powinnismy ja badac dlatego zaklada kardiolog holtera bo do kurwy nedzy bada zmiennosc pulsu nie jego stałość, zacznic @#$%^ myslec bo z rana mi puls skacze :) i robi sie cholernie zmienny
Moje wpisy, moje doświadczenie, każdy jest indywidualnym przypadkiem, ale prawidłowości występują
Forumowym nauczycielom gramatyki ortografii oraz stylu mówie zdecydowane NIE
PKO
piotrek90
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ludzie wrzucie na luz. Przecież nikt nikogo nie zmusza do używania pulsometru.
Awatar użytkownika
marcinostrowiec
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

nie chodzi o używanie pulsometru tylko mózgu czyli pisanie z sensem :hejhej:
Moje wpisy, moje doświadczenie, każdy jest indywidualnym przypadkiem, ale prawidłowości występują
Forumowym nauczycielom gramatyki ortografii oraz stylu mówie zdecydowane NIE
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ