Nie wiem jak to poprawnie nazwać, ale mam wrażenie że ręce nie "współgrają" z nogami.

A z resztą, tu jest filmik, moment 7:26, ja to ten w granatowej koszulce:
https://www.youtube.com/watch?v=6o1DmEtHV5g
Biegłem w tym biegu biegu i finisz był ustawiony na boisku na którym była dość wysoka trawa.AdamZaw pisze:Na wprost.Adam Klein pisze:A jak chodzisz to palce stawiasz na zewnątrz czy na wprost?
Mogę coś nagrać, ale to najwcześniej w poniedziałek. W niedziele następne zawody, trzeba wyluzować.Adrian26 pisze:Finisz to najgorszy z możliwych momentów do oceny techniki, bo wtedy człowiek nie ma zazwyczaj siły i ta technika się bardzo "rozmywa"Nagraj jakiś filmik z treningu to będzie łatwiej wytknąć błędy
Masz rację, ćwiczenia na core to nie sąAdamZaw pisze:Co prawda ćwiczenia core to nie są, ale 2x w tygodniu pompki,
Uważaj, żebyś nie zaczął zwalczać skutku zamiast przyczyny i niepotrzebnie się nie usztywnił. Koniczyny mają pracować na tyle swobodnie, na ile korpus im pozwoli.AdamZaw pisze:Znajomy mi jeszcze dziś na treningu powiedział, że "usztywnienie" przedramienia może jakoś polepszyć moją postawę.
Zdejmij butyAdamZaw pisze:Jeśli chodzi o bieganie naturalne, to.. raz wychodzi a raz nie.
Macie jeszcze jakieś wskazówki?