słysząc rower elektryczny widzę przed oczyma dziadka przemieszczającego się na takowym sprzęcie Jednak wolę klasycznie uginać, pompować nogi i budować coraz to lepszą kondycję
jest to w jakimś stopni ułatwienie i odciążenie organizmu , bo jeżdżenie po 8 a nawet 10 h dziennie i do tego trening w formie biegu, może dać w kość Już nie wliczam do tego zajęć fizycznych które odbywam na studiach, ponieważ studiuje wychowanie fizyczne. Dlatego mając tyle zajęć miałem na myśli dobrą diete i odpowiednią suplementację jak już wyżej wspomniałem
Poniewaz jezdze w grupie z wyczynowacami, a dodatkowo jest to moj rok ulgowy (po mistrzostwach swiata w przelajach kolarksich), rower elektryczny nie mogl przyjsc w lepszym momencie.
Rowerowo mam zalatwiony dobry trening, bez zbednego wyczerpania, po ktorym moge dosc szybko przeprowadzic trening biegowy. Ogolnie forma dosc szybko idzie do gory w obydwu dyscyplinach.
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Bo musisz wiedzieć, że nie w Moskwie, lecz w Leningradzie, i nie na Placu Czerwonym, a na Placu Rewolucji, i nie samochody, a rowery, i nie rozdają, a kradną
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas