PMW poniżej 1:30 pomożecie ;-) ?

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
human
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Hej, ponawiam pytanko dotyczące planu na 1:30 w połówce. Aktualnie mam taki ze strony laufszene.de, ale tam jest 20-sto tygodniowy tzn. zaczął się 11 czy 12 listopada.
Może ktoś poratuje krótszym :-), bo ten to 4,5 miesiąca więc dla mnie trochę długi... i "częsty" (5/tyg.) heh
Dwa lat temu zrobiłem 1:32 trenując 4 razy/tyg. więc może dlatego zabrakło...

Jak ktoś ma coś sprawdzonego do śmiało :taktak:

pozdrowionka
PKO
Daniel92
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 42:58
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

z tego co sie orientuje plany Danielsa sa dobre tylko trzeba uwazac i sluchac wlasnego organizmu
a nie slepo po planie leciec

ja tam sam sobie ustalam plan
robie sobie zarys ogolny jakie starty sa dla mnie najwazniejsze kiedy musze zaczac trening specjalistyczny i jaki to musi byc (to zalezy od docelowaego dystansu) slucham wlasnego organizmu kiedy czuje ze jest ciezko troche odpuszcam
mam pojecie co jak dziala na moj organizm (sporo czytalem. na prawde teraz jest tyle pozycji na rynku ze mozna sie sporo nauczyc) i mozn asamemu ukladac sobie rening pozneij sprawdzasz co dobrze na Ciebie dziala i jedziesz bo plany z neta czy ksiazek to sa ogolne plany a wiadomo kazdy jest specyficzny :) tyle ode mnie
na pocieszenie powiem ze jezeli CI zabraklo kiedys tam 2 minutek to nie bedziesz mial duzego problemu zeby zlamac te 1:30 ;p

dziekuje za uwage i powodzenia a moze i do zobaczenia na PMW :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ