jw.
Mam wtedy sztafetę (ok. 800 m). Nie chcę, żeby powtórzyła się sytuacja z przed kilku miesięcy, że zwyczajna choroba ,,obniżyła'' mi formę i długo nie mogłam złapać rytmu. Jak zbudować formę na takie zawody? Jak trzeba ćwiczyć? Jak rozplanować trening?
Forma na kwiecień
- dezo66
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 31:17
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
nie dodałes tylko ze to są przełaje i jeszcze chcesz sie zakwalifikowac na wyzszy poziom zawodów - ale powiedziałem to za Ciebie ;p
teraz rób baze przez zime - czyli biegasz dużo ale nie szybko - potem w lutym zaczynasz robic predkosc i w kwietniu jesteś nie do pokonania - tak brzmi to w skrócie.
teraz rób baze przez zime - czyli biegasz dużo ale nie szybko - potem w lutym zaczynasz robic predkosc i w kwietniu jesteś nie do pokonania - tak brzmi to w skrócie.
Wygrać wyścig z metrem M2 ? - https://www.youtube.com/watch?v=AsDMXatPHNA
- Bylon
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Jesteś pewien, że trzynastolatka w ogóle powinna robić bazę tlenową w postaci naprawdę dużego kilometrażu?
"Silikon nad kolanami zapobiega ślizganiu się rąk podczas wspinania się" - patrzcie no, jakie cuda teraz produkują!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:40
- Życiówka w maratonie: 2:39:05
Nie, nie powinna.Bylon pisze:Jesteś pewien, że trzynastolatka w ogóle powinna robić bazę tlenową w postaci naprawdę dużego kilometrażu?
3x w tygodniu pobiegc tak 5-6km. I od czasu do czasu 3-6x 100-200m bardzo szybko.
A NAJLEPIEJ DO KLUBU ! ! ! !
-
- Rozgrzewający Się
Rolli pisze:Nie, nie powinna.Bylon pisze:Jesteś pewien, że trzynastolatka w ogóle powinna robić bazę tlenową w postaci naprawdę dużego kilometrażu?
3x w tygodniu pobiegc tak 5-6km. I od czasu do czasu 3-6x 100-200m bardzo szybko.
A NAJLEPIEJ DO KLUBU ! ! ! !
Hm, z tym klubem sprawa wcale tak łatwo nie wygląda, za pół roku wybitny biegacz trener będzie prowadził zajęcia i klub dopiero..
- dezo66
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 31:17
- Kontakt:
wiesz co nie patrze kto pisze i jakie ma liczby w nicku - wiec nie patrzyłem o 13 latce...Bylon pisze:Jesteś pewien, że trzynastolatka w ogóle powinna robić bazę tlenową w postaci naprawdę dużego kilometrażu?
tak odpowiadam jak nikt nie podaje nic o sobie...
Wygrać wyścig z metrem M2 ? - https://www.youtube.com/watch?v=AsDMXatPHNA
-
- Rozgrzewający Się
Tak, muszę się zakwalifikować, nie ma innej opcjidezo66 pisze:nie dodałes tylko ze to są przełaje i jeszcze chcesz sie zakwalifikowac na wyzszy poziom zawodów - ale powiedziałem to za Ciebie ;p