10 km w 50 minut na Biegnij Warszawo 2013

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
Krzychu N
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: 49'58"
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

coza86 pisze:ok dziękuję za odpowiedzi. Jeszcze jedno, jak rozpoznać przetrenowanie ? Ja czuję się dobrze, mam ochotę wychodzić na trening a po powrocie po godzinie czuję się już bardzo dobrze. Z drugiej strony nie chcę przesadzić.
Możesz nabawić się kontuzji z przetrenowania.
http://forenergy.pl/
Duży wybór odżywek firm ENERVIT, VITARGO.
Sprawdź ceny!!
PKO
ijon
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 00:39:21
Życiówka w maratonie: 03:01:54

Nieprzeczytany post

Wyrzuć plan do kosza i zacznij biegać na samopoczucie. Biegaj tak, abyś kończąc trening był dość zmęczony. Albo jeden trening w tygodniu możesz sobie robić bardzo lekki, jeden bardzo ciężki, resztę średnio. Generalnie wsłuchaj się w swoje ciało; dbaj o odpoczynek i higienę; odżywiaj się racjonalnie. Plany są bezkrytyczne i standaryzowane. Ty jesteś na takim poziomie, że szybciej sam osiągniesz jakiś poziom. I nie przejmuj się, że wg niektórych masz słaby czas. Powiem tak - jeśli na zawodach osiągniesz taki czas, a po samym biegu będziesz świeży (lekko spocony, bez chęci do wymiotów), a Twoje serce nie będzie biło jak szalone - to wtedy faktycznie Twój czas będzie słaby :-)

powodzenia!
Obrazek
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ