Bieganie z nadwagą
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
witam, ja również zanim zacząłem biegać miałem problemy z nadwagą. Teraz pozbyłem się już nadwagi, ale pozostał mi inny problem. W początkowej fazie treningu masa mojego ciała była zbyt duża i mocno obciążyłem sobie stawy. kolana bolały mnie do tego stopnia, ze musiałem odstawić na jakiś czas biegi. dopiero kumpel polecił mi zastosowanie glukozaminy, dzięki której mogłem powrócić do moich treningów. Swoją kupuję w internecie, bo jest taniej, a dokładnie w tym sklepie dermalab.pl . Póki co, nie zawiodłem się na niej.
- polcia2000
- Stary Wyga
Nie zaśmiecaj forum reklamami.marcinp1980 pisze:witam, ja również zanim zacząłem biegać miałem problemy z nadwagą. Teraz pozbyłem się już nadwagi, ale pozostał mi inny problem. W początkowej fazie treningu masa mojego ciała była zbyt duża i mocno obciążyłem sobie stawy. kolana bolały mnie do tego stopnia, ze musiałem odstawić na jakiś czas biegi. dopiero kumpel polecił mi zastosowanie glukozaminy, dzięki której mogłem powrócić do moich treningów. Swoją kupuję w internecie, bo jest taniej, a dokładnie w tym sklepie dermalab.pl . Póki co, nie zawiodłem się na niej.
"Nawet najdłuższa podróż zaczyna się od jednego kroku"
-
- Rozgrzewający Się
Ja waze 131 kg i zaczelem biegac ciezko . jakies rady ?
- sosik
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 00:37:49
- Życiówka w maratonie: 2:58:50
Koledzy wcześniej mówili, że przy takiej wadze ( ile masz wzrostu? ) to najpierw truchtanie przeplatane marszem - jest dużo treningów dla początkujących w dziale na stronie głównej. Zmiana diety, żeby kg leciały. PRZYKŁAD
Zwierzęcy instynkt, oczy jak krew, Wilk, co ujawnia w nocy swój zew,
Gdy księżyc na niebie, unosi mnie dźwięk, W biegu przed siebie wolny jak tlen!
Blog -> Komentarze -> Garmin
maraton - 2:58:50, półmaraton - 1:24:16, 10 km - 37:49, 5 km - 18:43
Gdy księżyc na niebie, unosi mnie dźwięk, W biegu przed siebie wolny jak tlen!
Blog -> Komentarze -> Garmin
maraton - 2:58:50, półmaraton - 1:24:16, 10 km - 37:49, 5 km - 18:43
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
sosik pisze:Koledzy wcześniej mówili, że przy takiej wadze ( ile masz wzrostu? ) to najpierw truchtanie przeplatane marszem - jest dużo treningów dla początkujących w dziale na stronie głównej. Zmiana diety, żeby kg leciały. PRZYKŁAD
Kolega Stefan dzisiaj się zarejestrował, ma 1 wpis, a w stopce odnośnik... chyba jednak nie zacznie marszobiegów