Gedwey pisze:Witam mam pytanie bardzo ważne trenuje Taekowndo od 4 lat teraz leci 5 rok i dzis pobiegłem 10 km i chciał bym wiedziec czy jestem w stanie przebiec 36 km czy mogą być jakies konsekwencje?? czekam na odpowiedz :]![]()
![]()
![]()
teraz wyobraź sobie, że ktoś kogo nie znasz i na oczy nie widziałeś zadaje Tobie identyczne pytanie. Co odpowiesz?Gedwey pisze:Witam mam pytanie bardzo ważne trenuje Taekowndo od 4 lat teraz leci 5 rok i dzis pobiegłem 10 km i chciał bym wiedziec czy jestem w stanie przebiec 36 km czy mogą być jakies konsekwencje?? czekam na odpowiedz :]![]()
![]()
![]()
Eee no dajcie spokój, jak chłop zadaje zamknięte pytanie to trzeba mu odpowiedzieć.Gedwey pisze:czy jestem w stanie przebiec 36 km czy mogą być jakies konsekwencje?? czekam na odpowiedz :]![]()
![]()
![]()
Gedwey pisze:Witam mam pytanie bardzo ważne trenuje Taekowndo od 4 lat teraz leci 5 rok i dzis pobiegłem 10 km i chciał bym wiedziec czy jestem w stanie przebiec 36 km czy mogą być jakies konsekwencje?? czekam na odpowiedz :]![]()
![]()
![]()
Tylko skąd my mamy wiedzieć czy on jest w stanie przebiec 36 kmlapka88 pisze: Eee no dajcie spokój, jak chłop zadaje zamknięte pytanie to trzeba mu odpowiedzieć.