Dramatyczne zakończenie Maratonu Hasci 2012

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
Awatar użytkownika
mariod
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ale tu chyba chodzi o ilość przebiegów w danym tempie,bo myślę że robił ogólnie więcej kilosów.Tak zrozumiałem.
PKO
Awatar użytkownika
f.lamer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia

Nieprzeczytany post

no właśnie tego nie jestem pewien.
funkcjonalnie (podanie docelowego czasu) wychodziłoby na moje - 35 całkowitego przebiegu
ale z drugiej strony facet niedawno skończył w dobrej formie karkonoski i ma świetne życiówki na krótszych dystansach.

może na talencie dotąd jechał?
może sobie za mocno zluzował przed wrocławiem?

z trzeciej strony - ja zasadniczo wybieguję tylko trochę więcej tygodniowo niż 35 km :spoczko:
Ostatnio zmieniony 18 wrz 2012, 11:38 przez f.lamer, łącznie zmieniany 1 raz.
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
asewqt

Nieprzeczytany post

może brutto dobiegł
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:40
Życiówka w maratonie: 2:39:05

Nieprzeczytany post

Ta strona internetowa to nic jak smieci, ktore od razu powinno sie wrzucic die Kosza!
Takie komentarze nie maja ze sportem nic wspulnego. Moze tu tez nie chodzi o sport tylko o "inne" sprawy... Nazwa strony jest juz dwuznaczna.

Propozycja zeby maraton przebiec o 30' wolniej wskazuje na calkowity brak zozumienia sensu sportu!!!! Ten kolega sprubowal cos osiagnac i mu sie nie udalo. I co teraz? Jestem pewny ze za tydzien juz dalej bedzie trenowal.

Ja zycze mu powodzenia i dalszych osiagniec sportowych!

Pozd.
Rolli
rufuz

Nieprzeczytany post

Rolli pisze:Ta strona internetowa to nic jak smieci, ktore od razu powinno sie wrzucic die Kosza!
Takie komentarze nie maja ze sportem nic wspulnego. Moze tu tez nie chodzi o sport tylko o "inne" sprawy... Nazwa strony jest juz dwuznaczna.

Propozycja zeby maraton przebiec o 30' wolniej wskazuje na calkowity brak zozumienia sensu sportu!!!! Ten kolega sprubowal cos osiagnac i mu sie nie udalo. I co teraz? Jestem pewny ze za tydzien juz dalej bedzie trenowal.

Ja zycze mu powodzenia i dalszych osiagniec sportowych!

Pozd.
Rolli
A kolega Rolli chyba spal na lekcjach ortografii w szkole :ble:
sprubowal = spróbował
wspulnego = wspólnego
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:40
Życiówka w maratonie: 2:39:05

Nieprzeczytany post

:bleble: :bleble: :bleble:
Dobrze ze to nie jest tu forum ochrony ortografii polskiej...

Jezeli wiecej jak 25 lat uzywa sie polskiego tylko na tym forum, to sie nie dziw. Ale jak znajdziesz jeszcze pare bledow, to mozesz sobie je zatrzymac.

Pozd.
Rolli
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ