tym większy respekt. i inspiracja.
zdrówko
Komentarz do artykułu Metodą Skarżyńskiego 2:57 w debiucie.
- russian, white russian
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
we gather energies
ours and the ones of the nature,
in order to make this intolerable world
endurable
ours and the ones of the nature,
in order to make this intolerable world
endurable
-
- Dyskutant
Nagor pisze:Aż ciężko poznać po tych zdjęciach, że to ta sama osoba - ten grubasek i wyżyłowany, umięśniony facet poniżej. To wygląda jak w reklamie tych ducownych środków odchudzającychGratulacje!
Taaa tez sie zastanawiam skad sie te bicepsy wziely ...no bo chyba nie od biegania ?
Pozdro :
Mak
-
- Rozgrzewający Się
Nagor napisał(a):
Aż ciężko poznać po tych zdjęciach, że to ta sama osoba - ten grubasek i wyżyłowany, umięśniony facet poniżej. To wygląda jak w reklamie tych ducownych środków odchudzających Gratulacje!
Taaa tez sie zastanawiam skad sie te bicepsy wziely ...no bo chyba nie od biegania ?
Pozdro :
Mak
TO EFEKTY CODZIENNEJ GIMNASTYKI SIŁOWEJ NP 3 SERIE PO 40 POMPEK W SUMIE 30MINUT SIŁY
Aż ciężko poznać po tych zdjęciach, że to ta sama osoba - ten grubasek i wyżyłowany, umięśniony facet poniżej. To wygląda jak w reklamie tych ducownych środków odchudzających Gratulacje!
Pozdro :
Mak
TO EFEKTY CODZIENNEJ GIMNASTYKI SIŁOWEJ NP 3 SERIE PO 40 POMPEK W SUMIE 30MINUT SIŁY
- lebki
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 44:02
- Życiówka w maratonie: 3:50:51
A ja sobie to wszystko przeczytałem i nie mogę wyjść z podziwu
Niesiony ciekawością, zapoznałem się z planem p. Skarżyńskiego na złamanie 3h. Wszystko jest cudnie.... ale tylko przez pierwsze dwa miesiące. Kolejna faza zakłada bieganie np. 12 km w tempie 4:20, co jak dla mnie jest mocno zaporowe.
Pytanie, czy tutaj rzeczywiście nie jest tak, że Pan Henryk miał mocne predyspozycje do długodystansowego biegania. Ja po 10 miesiącach systematycznych treningów (ok 45-50 km tygodniowo), mogę tylko pomarzyć, że utrzymam 4:20 przez 12 km. Może na 3 km - 4 km płaskiej trasy owszem, ale nie 12... Zatem dla kogo jest ten plan ? Zakładam, że dla osób, które już mają trochę kilometrów w nogach (więcej niż te moje marne 10 miesięcy), albo poprostu są predysponowani do długich biegów i tyle...Ciężko mi uwierzyć, że "kanapowy" typ może od tak zerwać się z fotela i zabrać za plan złamania 3h
Ale i tak postawa p. Henryka godna podziwu. Gratulacje !
PS. I proszę, nie piszcie, że 4:12 to jest szybszy trucht, bo można się podłamać :D

Pytanie, czy tutaj rzeczywiście nie jest tak, że Pan Henryk miał mocne predyspozycje do długodystansowego biegania. Ja po 10 miesiącach systematycznych treningów (ok 45-50 km tygodniowo), mogę tylko pomarzyć, że utrzymam 4:20 przez 12 km. Może na 3 km - 4 km płaskiej trasy owszem, ale nie 12... Zatem dla kogo jest ten plan ? Zakładam, że dla osób, które już mają trochę kilometrów w nogach (więcej niż te moje marne 10 miesięcy), albo poprostu są predysponowani do długich biegów i tyle...Ciężko mi uwierzyć, że "kanapowy" typ może od tak zerwać się z fotela i zabrać za plan złamania 3h

Ale i tak postawa p. Henryka godna podziwu. Gratulacje !
PS. I proszę, nie piszcie, że 4:12 to jest szybszy trucht, bo można się podłamać :D
Moje treningi http://www.endomondo.com/embed/user/workouts?id=2228429
http://connect.garmin.com/modern/profil ... Lebkichler
http://connect.garmin.com/modern/profil ... Lebkichler