bieganie zacząłem jakieś 3 tyg temu biegam 4 razy w tygodniu po ok. 45 min
i tu pytanie a raczej prośba do was....
potrzebuje plan treningowy i odpowiednią dietę jak ktoś mógłby ułożyć byłbym bardzo wdzięczny
ogólnie potrzebuje pomocy

Czy ja dobrze czytam masz 178 cm i 69 kg i chcesz zrzucac wage ? Masz jakies ciagoty do anoreksji ?IXOF pisze: Ja gdy zaczynałem dietę ok 3-4 tyg temu miałem 178/69 i 85 w pasie.
IXOF pisze: Ja gdy zaczynałem dietę ok 3-4 tyg temu miałem 178/69 i 85 w pasie.
to wg mnie wychodzi prawie na to samo nom tylko że Ty Paweł pewnie się nie odchudzasz ;ppaweł1946 pisze:ja mam 181 i 71 kg
nie mam, wiem że po wadzę tego nie widać bo gdy komuś mówię o mojej wadzę i o odchudzaniu to się łapie za głowę ale po prostu widzę jak wyglądam, wszystko poza brzuchem jest ok, a gdy stracę brzuch to bd cacy a do tego już mi nie tak strasznie dalekofantom pisze:
Czy ja dobrze czytam masz 178 cm i 69 kg i chcesz zrzucac wage ? Masz jakies ciagoty do anoreksji ?
Tak wlasnie podejrzewalem, problem jednak w tym ze jezeli masz tzw "belly fat" przy takiej wadze to oznacza ze masz za malo miesni (miesnie waza wiecej niz tluszcz) wiec i tak nie bedziesz mial gdzie tego tluszczu spalic. Najpierw zbuduj sobie miesnie a potem wez sie za spalanie tluszczu bo inaczej nic z tego nie bedzie. To oznacza ze paradoksalnie najpierw musisz przybrac na wadze (miesniowo) zeby potem moc zrzucic zbedny tluszczyk. Waga jest dobra tylko proporcje kiepskie.IXOF pisze:nie mam, wiem że po wadzę tego nie widać bo gdy komuś mówię o mojej wadzę i o odchudzaniu to się łapie za głowę ale po prostu widzę jak wyglądam, wszystko poza brzuchem jest ok, a gdy stracę brzuch to bd cacy a do tego już mi nie tak strasznie dalekofantom pisze:
Czy ja dobrze czytam masz 178 cm i 69 kg i chcesz zrzucac wage ? Masz jakies ciagoty do anoreksji ?