800m

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
kabanostre
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Siema ,
mam 17 lat , trenuje biegi juz troche , nigdy w zadnym klubie samemu jakies interwaly oraz gre w pilke nozna

Ostatnio zaczalem mierzyc czasy na 800m co prawda na prostej po chodniku , ale jestem pewny ze jest to odcinek 800m

Czasy jakie uzyskuje sa zazwyczaj ponizej 1:55 , mysle ze z mocniejszym treningiem moge uzyskac lepsze

Moje pytanie , czy musze nalezec do klubu zeby brac udzial w jakis mistrzostwach itp?
W mojej okolicy nie ma zadnego klubu mam 90 km do poznania.
Co zrobic? Co poradzicie ? jestem z uzyskanych czasow zadowolony ale moga byc jeszcze lepsze .
Cel to mpj
PKO
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:40
Życiówka w maratonie: 2:39:05

Nieprzeczytany post

kabanostre pisze:Siema ,
mam 17 lat , trenuje biegi juz troche , nigdy w zadnym klubie samemu jakies interwaly oraz gre w pilke nozna

Ostatnio zaczalem mierzyc czasy na 800m co prawda na prostej po chodniku , ale jestem pewny ze jest to odcinek 800m

Czasy jakie uzyskuje sa zazwyczaj ponizej 1:55 , mysle ze z mocniejszym treningiem moge uzyskac lepsze

Moje pytanie , czy musze nalezec do klubu zeby brac udzial w jakis mistrzostwach itp?
W mojej okolicy nie ma zadnego klubu mam 90 km do poznania.
Co zrobic? Co poradzicie ? jestem z uzyskanych czasow zadowolony ale moga byc jeszcze lepsze .
Cel to mpj
:hahaha: :hahaha: :hahaha:
Po chodniku 1:55... :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Albo sie pomyliles o 100-200m albo MUSISZ klubu szukac i za 4 lata do Rio na olimpiade.

Pozd.
Rolli
tomek^
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

1:50 to jest mistrzostwo polski w twojej kategorii wiekowej, a ty mi mówisz, że robisz 1:55 po chodniku bez treningu.
Awatar użytkownika
f.lamer
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia

Nieprzeczytany post

tomek^ pisze:ty mi mówisz, że robisz 1:55 po chodniku bez treningu.
przecież pisze że trenuje już trochę, tylko sam
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:40
Życiówka w maratonie: 2:39:05

Nieprzeczytany post

f.lamer pisze:
tomek^ pisze:ty mi mówisz, że robisz 1:55 po chodniku bez treningu.
przecież pisze że trenuje już trochę, tylko sam
Pewnie!!! Lewandowskiemu i Kszczotowi trzeba pokazac jak sie do finalow wchodzi... po chodniku!!
Runner11
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:29
Kontakt:

Nieprzeczytany post

I po co go zbijacie z psychy ? Przejedź się do klubu i powiedz że chcesz trenować- albo cię przyjmą albo zrobią Ci ten test na 800m i będziesz wiedział jak trenować mniej więcej ;)
runner2010
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:00

Nieprzeczytany post

Witam,
jak się domyślam, skoro mówisz o poznaniu to z pewnością jesteś z wielkopolski
Otóż na początku musisz wiedzieć, że Poznań w tym wojew. nie jest jedynym miastem w którym istnieje klub z sekcją LA :)
Jeśli chcesz sie przekonać: wejdź na: pzla.pl potem: klikasz zakładke: statystyki, baza zawodników, i później bd. miał opcje: wybierz wojewódzctwo, wybierasz to, które cb interesuje i pojawia ci się pełna lista klubów. Spokojnie powinieneś znaleźć klub blisko siebie.
Teraz jest ich tak dużo, że niezależnie, gdzie mieszkasz możesz znaleźć klub w promieniu 20-30km od miejsca zamieszkania :)
I ja bym na twoim miejscu poszedł i się zapisał. Bo jednak na 800m to jest potrzebna technika no i duzo treningu ogólno rozwojowego.
I raczej dużo treningów możesz realizować samemu. Niektórzy zawodnicy tak robią.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ