Witam
Mam pytanko, w tym roku we wrześniu planuje przebiec półmaraton w związku z tym chciałbym się dowiedzieć jaki trening do tego dystansu i ile kilometrów mają liczyć długie wybiegania. Może wiecie gdzie znajdę plan do półmaratonu?
Półmaraton
- Puman
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Acid
- Zaprawiony W Bojach
Myślisz że ten plan jest dobry? bo mi wydaje się że trochę za mocny. Jestem po kontuzji co prawda jest już dobrze ale nie chciałbym żeby się odnowiła, ten plan nie ma tygodni regeneracyjnych a nawet obciążenia są co tydzień są większe.
Greg
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Acid - ten półmaraton to chcesz na jakiś mocby wynik pobiec?
Bo jeśli nie, to żadne wielkie plany Ci nie potrzebne. Biegaj sobie poprostu. Półmaraton to nie jest baaardzo powazna sprawa. Ale jeśli chcesz planów - to tu masz jakies linki: RUNNERS WORLD
kilometraż tam jest w milach
Bo jeśli nie, to żadne wielkie plany Ci nie potrzebne. Biegaj sobie poprostu. Półmaraton to nie jest baaardzo powazna sprawa. Ale jeśli chcesz planów - to tu masz jakies linki: RUNNERS WORLD
kilometraż tam jest w milach
- meryt
- Stary Wyga
w Poradniku biegacz" Zaremby znajdziesz na str.65 plan 1.20-1.4o.Nie sprawdzałem jak to działa wydaje się być realne szczrgólnie górna granica co do dolnej mam wątpliwości.
grupa biegowa www biegajznami.pl