odzyskać utraconą formę
- malgosia
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Mam do was w marę dziwne pytanie drodzy koledzy i koleźaki:) Mianowicie przygotowuję się do egzaminów na aw-f ,kóre będę miała w lipcu.Jednak jedną z konkurencji na tych egzaminach jest bieg średni czyli na 800m.Mam jednak pewne watpliwości co do mojego udanego biegu na tym dystancjie ,ponieważ ponad 3 lata nie biegałam biegów średnch.Teraz od jakiś 6 miesiecy sytematycznie biegam trzy razy w tygodniu po 60-90 minut i raczej jestem w miarę rozbiegana.Jednak brakuje mi wytrzymałaości szybkościowej.Jak byłam młodsza a było to 3 lata temu na 600 metrów potrafiłam przebiec w 1minute i40s(dla mnie to bardzo dobry wynik)czy według was 7 miesięczny trening pozwoli mi się zbliżyć do formy w jakiej byłam kiedyś..?? A na 800 m,wystarczy mi czas 2.45 a a w sierpniu kiedy zrobiłam sobie sprawdzian na 800m,miałam 3.06 czy w siedem miesięcy uda mi się poprawić aż o 20 sekund???czy w tym czasie uda mi się odzyskać utraconą formę?
"Każda nawet najdłuższa podróż zaczyna się od pierwszego kroku"
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Małgosia spoko.
Nie patrz się wprawdzie na liczbę postów w moim profilu i nie sugeruj, ze jestem guru od biegania. Raczej od gadania
Jeżeli prawie bez biegania robisz 3:06 to po kilku miesiącach stawiam na to, że na spoko zejdziesz nawet do 2:30.
Nie patrz się wprawdzie na liczbę postów w moim profilu i nie sugeruj, ze jestem guru od biegania. Raczej od gadania

Jeżeli prawie bez biegania robisz 3:06 to po kilku miesiącach stawiam na to, że na spoko zejdziesz nawet do 2:30.
-
- Zaprawiony W Bojach
tylko trenuj bardziej tak jak wtedy kiedy biegałaś 600m w 1.40, niż robiąc 90 minutowe wybiegania.
A w ogóle 2.45 na 800m to nie jest aż tak wyśrubowany wynik.
(możesz wieżyć w to co piszę - zwróć też proszę uwagę na liczbę widomości jakie napisałem już na tym forum - w końcu jestem guru od biegania
)
A w ogóle 2.45 na 800m to nie jest aż tak wyśrubowany wynik.
(możesz wieżyć w to co piszę - zwróć też proszę uwagę na liczbę widomości jakie napisałem już na tym forum - w końcu jestem guru od biegania

ENTRE.PL Team
- malgosia
- Stary Wyga
Bardzo dziekuję za pomoc.Uwierzyłam w to co piszecie i ,w to ,że jstem w stanie przebiec 800m w takim czasie 

- Masiulis
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Gosia bieg na 800 m u kobiet i 1500 m u mezczyzn to sa najbardziej znienawidzone konkurencje na tym egzaminie, takze biegaj spokojnie tak jak teraz, na wiosne troche treningow szybkosci i bedziesz na 100% zdobedziesz maxa w tej czesci egzaminu
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]
"Nie ma drogi do szczescia - szczescie jest droga"
- kiler awf
- Rozgrzewający Się
Małgosiu.
1 primo. to wynik 600m 1.40 to dobry wynik a 2.45 to pikuś.. na 800m także jeżeli 7 miesięcy ci zostało i masz zaparcie to na 100% pobiegniesz syzbciej..
2 primo. Idz na stadion LA (najczęsciej po południu..) i poproś jakiegoś trenera o radę co i jak i z czym..
jesteś z Włocławka a teraz tam zagłebie dobrych dziewczyn z VECTRY WŁOCŁAWEK to na pewno ci pomogą.
Pozdraowienia czekamy na wynik egzaminu:)
AWF GDAŃSK?
1 primo. to wynik 600m 1.40 to dobry wynik a 2.45 to pikuś.. na 800m także jeżeli 7 miesięcy ci zostało i masz zaparcie to na 100% pobiegniesz syzbciej..
2 primo. Idz na stadion LA (najczęsciej po południu..) i poproś jakiegoś trenera o radę co i jak i z czym..
jesteś z Włocławka a teraz tam zagłebie dobrych dziewczyn z VECTRY WŁOCŁAWEK to na pewno ci pomogą.
Pozdraowienia czekamy na wynik egzaminu:)
AWF GDAŃSK?
- malgosia
- Stary Wyga
Dziękuję za podpowidz.Jak miło mi spodkać kogoś kto wie coś o moim miescie:)
A jeżli chodzi o studia to chyba Poznań- bo Gdańś to chyba już wyższa szkoła jazdy:):)
A jeżli chodzi o studia to chyba Poznań- bo Gdańś to chyba już wyższa szkoła jazdy:):)
- Masiulis
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Gosia - jaka wyzsza szkola jazdy - blizesz bedziesz miala;)
[url=http://www.grupatrojmiasto.digimer.pl]Grupa Trójmiasto[/url]