MARATON W 2:45

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
mrozikkrk
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 36:16
Życiówka w maratonie: 03:07:11

Nieprzeczytany post

macie wielkie zdziwienie ze taki slaby czas na 10km. slaby dlatego ze wtedy byl straszny wiatr i nie czesto robie sobie taki sprawdzian.biegam z garminem 305 takze nie obawiam sie zle podawanie dystansu ktory przebiegam. ja domyslam sie ze ten plan jest o dupe potluc ale nie wiem jak sie zabrac za cos konkretnego bo nei ma mi kto doradzic i nie obrazam sie .. przedwczoraj bieglem 15km, no i 10km zrobilem w 39:58 takze bez rewelacji,srednie tempo to 4:00/km, sr. tetno 162 (moje HRmax ogolnie to 210). czyli wychodzi ze to jest 3 zakres. nie wiem co mam jeszcze napisac zebyscie wiecej o mnie wiedzieli.. polmaratonu jeszcze nie bieglem dopiero w marcu sie przymierzam jako mocny trening przed maratonem;]
PKO
mrozikkrk
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 36:16
Życiówka w maratonie: 03:07:11

Nieprzeczytany post

kulawy pies pisze:
żeby nie było, że się tylko wyzłośliwiam - też się trochę ponapinam :hejhej: :
tu masz 10 tyg przygotowań z których wyszło 2:38 - kilometrów mniej a i prędkości niższe.
może cię zainteresuje

zdrówko
Wielkie dzieki!! to jest cos czego szukam! cos co wymaga ode mnie czegos czego jeszcze nie mam bo tak jak tam jest w pierwszy poniedzialek 17km w 60min to dla mnie wyzwanie i wlasnie czegos takeigo potrzebuje. Jak myslicie ktory z tych dni moglbym zastapic crossem? bo raz w tygodniu straam sie biegac po lesie a w Krk mam przyjemna trase po Lasku Wolskim jak wiekszosc krakowskich biegaczy;]
harpaganzwola
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 32.55
Życiówka w maratonie: 2.38

Nieprzeczytany post

17km w 60min, jako co pewnie jako tempo maratonu, tylko biegane na samym koncu przygotowań. Wszystko dobrze, tempo biegu na 2.30 w maratonie, a na taki wynik to nie trzeba biegać takiego ocinka w takim tempie (wystarczy 3x5 km po 17.30)
R.S.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ