Uczmy się od zwierząt
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Skąd wiesz Ours brun że jest to mój ulubiony bieg ? Kurde przedstaw mi się kiedyś na biegu to pogadamy bo tak widze ze ty o mnie trochę wiesz a ja o tobie nie.
Do Irka - mam tak samo jak ty z planowaniem treningu, nigdy niekt mnie nie trenował chodziaż rozmawiałem z niejednym mistrzem przeważnie biegam na "nos"
Kurde niech wreście zrobią ten dział o biegach górskich bo gadki na temat BG przenoszą sie po całym forum.
Do Irka - mam tak samo jak ty z planowaniem treningu, nigdy niekt mnie nie trenował chodziaż rozmawiałem z niejednym mistrzem przeważnie biegam na "nos"
Kurde niech wreście zrobią ten dział o biegach górskich bo gadki na temat BG przenoszą sie po całym forum.
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
właśnie dzięki mojemu umysłowi".
- ours brun
- Zaprawiony W Bojach
No cóż w Brennej nie byłeś... nie było możliwości pogadaćQuote: from Jarkovsky on 2:46 pm on June 20, 2003
Skąd wiesz Ours brun że jest to mój ulubiony bieg ? Kurde przedstaw mi się kiedyś na biegu to pogadamy bo tak widze ze ty o mnie trochę wiesz a ja o tobie nie.
- miroszach
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:06
- Życiówka w maratonie: 3:07:51
Chłopaki, a jakie wyniki macie na półmaratonie w Żywcu. Mój czas to 1:42. Impreza mi się strasznie spodobała, planuję w przyszłym roku znowu tam wystartować i pobić 1:30. Przebiegając na pólmetku przez tamę zagapiłem się na jezioro i omało co nie skręciłem kostki na krawężniku.
[b][i]Dzień bez biegania
To dzień regenerownia
[/i][/b]
To dzień regenerownia
[/i][/b]
- ours brun
- Zaprawiony W Bojach
Tak ładnej trasy półmaratonu chyba nie ma w Polsce... Dwa lata z rzędu biegałem tam w czasie różniącym się o kilka sekundQuote: from miroszach on 7:34 pm on June 22, 2003
Chłopaki, a jakie wyniki macie na półmaratonie w Żywcu. Mój czas to 1:42. Impreza mi się strasznie spodobała, planuję w przyszłym roku znowu tam wystartować i pobić 1:30. Przebiegając na pólmetku przez tamę zagapiłem się na jezioro i omało co nie skręciłem kostki na krawężniku.
najpierw 1:21:26, a w tym roku 1:21:31. Jarkovsky był około 10 minut przede mną i zbierał liczne nagrody finansowe, podium itp.
- Dawidek
- Zaprawiony W Bojach
To nie temat o Żywcu, ale jak ktos pyta to biegałem tam w 2001, tydzień po debiucie w maratonie w Rzymie i byłem wówczas zadowolony z czasu 1:31:20 - w notatkach przeczytałem własnie, ze biegłem spokojnie i treningowo
[i]Chłopcy się męczą i nużą, chwieją się słabnąc młodzieńcy, lecz ci, co zaufali Panu, odzyskują siły, otrzymują skrzydła jak orły: biegną bez zmęczenia, bez znużenia idą.[/i]
( Iz 40, 30-31 )
( Iz 40, 30-31 )
- Jarek Gniewek
- Zaprawiony W Bojach
Dokładnie Ours Brunie
I mam tak samo jak ty, jakoś z roku na rok stoje w miejscu jeżeli chodzi o czas.
I mam tak samo jak ty, jakoś z roku na rok stoje w miejscu jeżeli chodzi o czas.
"Umysł jest wszystkim; mięśnie - tylko kawałkami gumy. Stałem się taki, jaki jestem,
- ours brun
- Zaprawiony W Bojach
no ma się rozumieć, bo według naszych wyliczeń Kierpce 8,5km -1,5min - Żywiec 21,1km ok. -4min = 1:17Quote: from Dawidek on 11:05 am on June 23, 2003
1:31:20 - w notatkach przeczytałem własnie, ze biegłem spokojnie i treningowo
- ours brun
- Zaprawiony W Bojach
no nie powiedziałbym do końca że czas 1:11 to stanie w miejscu ale cóż liczę, że w przyszłym roku dystans między nami się zmniejszy, albo lepiej niech pozostanie ten sam, ale nasze czasy niech się polepszą o kilka minutQuote: from Jarkovsky on 10:38 pm on June 23, 2003
Dokładnie Ours Brunie
I mam tak samo jak ty, jakoś z roku na rok stoje w miejscu...
przy okazji: czy w wakacje są jakieś biegi anglosaskie godne polecenia?