Jak Mam Szybko Poprawić Czas (1000m)

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
mosquito
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Rymon nie przejmuj się, zawsze możesz spróbować za rok. Wiele osób startuje po kilka razy, a 365 dni to bardzo dużo czasu na poprawe swych osiągów.
Ja w tym roku jeżeli się nie dostane do CSPSP to planuje nastepnym razem zdobyc juz max punktów.

P.S. Powiedz mi ile osób startowało u was w Poznaniu i ile było miejsc ?
To nie styl walczy ale człowiek.
PKO
Awatar użytkownika
rymon
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam Mosquito. Za rok napewno spróbuje. Mam nadzieje że ci się udało. W Poznaniu startowało 800 osób na 80 miejsc.
RYMON
lukas
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

cześć wam wybieram się na studia do cspsp w częstochowie. Mam pytanie nie wie ktoś ilu kandydatów jest chętnych w tym roku a ilu można przyjąć? Jak wam idzie z treningami? jakie macie wyniki? Ja już nie moge biegać tak mnie stopy bolą
lukas
Awatar użytkownika
Domel
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

ciezko poprawic cos w dwa tygodnie zawsze mozesz przepracowa ciezej pierszy tydzien np interwaly zmierzajace do rozwoju skladnika glikolitycznego wytrzymalosci anaerobowej wyglada on tak cwiczenie wykonywane w intensywnosci prawie maksymalnej czas trwania od 0.5 do 2.5 min odpoczynem miedzy seriami miedzy 1i2 6 min 2i3 od 3-4 3i4 2 min wykonuj tylko 4 serie w drugim tygodniu czyli tydzien przed startem tylko trening aerobowy o umiarkowanej i nieskiej intensywnosci w celu regeneracji dzien przed lub dwa przed wogole nie rob pamietaj o diecie
Bez głębokiego poznania biochemicznych aspektów pracy mięśniowej konkretnych jej form, nie ma prawdziwej wiedzy o istocie treningu i nie może być mowy o efektywnym sterowaniu treningiem dla osiągnięcia celu, jakim jest wyższy poziom specjalnej wydolności
Awatar użytkownika
vlad
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

cze lukas jest 12osob na miejsce czyli okolo 1200 zgloszen a przyjmna niecala setke,,rok temu bylo 1100 kandydatow a na drogi dzien zostalo juz 500 czyli 600 nienauczylo sie biegac:),,,jednym slowem jest przekichane ja w tym roku tez tam zdaje i bedzie ciezko,bardzo ciezko (i nie z powodow sprawnosciowych:))!!
Awatar użytkownika
vlad
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

co do treningow (bo zostalo 13dni)ten tydzien mam jeszcze ciezki w treningach a nastepny to juz odpoczynek i lekkie rozbiegania przebiezki.co do diety nieprzejadaj sie jedz normalnie ja omijam slodycze dwa tygodnie jeszcze wytrzymie (w dniu zawodow daja obiad przed 1000m wiec niejedz jesli chcesz go zaliczyc)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ