Rymon nie przejmuj się, zawsze możesz spróbować za rok. Wiele osób startuje po kilka razy, a 365 dni to bardzo dużo czasu na poprawe swych osiągów.
Ja w tym roku jeżeli się nie dostane do CSPSP to planuje nastepnym razem zdobyc juz max punktów.
P.S. Powiedz mi ile osób startowało u was w Poznaniu i ile było miejsc ?
Jak Mam Szybko Poprawić Czas (1000m)
-
- Rozgrzewający Się
cześć wam wybieram się na studia do cspsp w częstochowie. Mam pytanie nie wie ktoś ilu kandydatów jest chętnych w tym roku a ilu można przyjąć? Jak wam idzie z treningami? jakie macie wyniki? Ja już nie moge biegać tak mnie stopy bolą
lukas
- Domel
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
ciezko poprawic cos w dwa tygodnie zawsze mozesz przepracowa ciezej pierszy tydzien np interwaly zmierzajace do rozwoju skladnika glikolitycznego wytrzymalosci anaerobowej wyglada on tak cwiczenie wykonywane w intensywnosci prawie maksymalnej czas trwania od 0.5 do 2.5 min odpoczynem miedzy seriami miedzy 1i2 6 min 2i3 od 3-4 3i4 2 min wykonuj tylko 4 serie w drugim tygodniu czyli tydzien przed startem tylko trening aerobowy o umiarkowanej i nieskiej intensywnosci w celu regeneracji dzien przed lub dwa przed wogole nie rob pamietaj o diecie
Bez głębokiego poznania biochemicznych aspektów pracy mięśniowej konkretnych jej form, nie ma prawdziwej wiedzy o istocie treningu i nie może być mowy o efektywnym sterowaniu treningiem dla osiągnięcia celu, jakim jest wyższy poziom specjalnej wydolności
- vlad
- Wyga
cze lukas jest 12osob na miejsce czyli okolo 1200 zgloszen a przyjmna niecala setke,,rok temu bylo 1100 kandydatow a na drogi dzien zostalo juz 500 czyli 600 nienauczylo sie biegac:),,,jednym slowem jest przekichane ja w tym roku tez tam zdaje i bedzie ciezko,bardzo ciezko (i nie z powodow sprawnosciowych:))!!
- vlad
- Wyga
co do treningow (bo zostalo 13dni)ten tydzien mam jeszcze ciezki w treningach a nastepny to juz odpoczynek i lekkie rozbiegania przebiezki.co do diety nieprzejadaj sie jedz normalnie ja omijam slodycze dwa tygodnie jeszcze wytrzymie (w dniu zawodow daja obiad przed 1000m wiec niejedz jesli chcesz go zaliczyc)