Jak ważny jest wieloskok w treningu biegowym ??

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
Buki15
Wyga
Wyga
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Jak ważne jest robienie wieloskoków na treningu co to poprawia wiem że wyskok z nogi zakrocznej a co jeszczę ?? I mam pytanko na 800 metrów lepiej mieć długi i luźny krok czy krótki ??
PKO
gajes92
Dyskutant
Dyskutant

Nieprzeczytany post

wieloskok to jedno z podstawowych cwiczen silowych.

Buki musisz zakladac codziennie po 10 tematow? mowisz ze masz trenera to idz i z nim pogadaj a nie.... czytalem tez twoj temat "autoreklama" cos tam jezeli ktos szuka trenera niech pisze do ciebie.. a prosze taki trener swietny a nie wie jak robic, co daje wieloskok.... Porazka.
Buki15
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

ja wiem co daje wieloskok dużo daje ale chce wiedzieć co wy on tym sądzicie :)
Awatar użytkownika
Ultimate_Runner
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 34:33

Nieprzeczytany post

Radzę w ogóle nie odpisywać temu użytkownikowi na durne pytania ; d później i tak powie, że wie lepiej. Zakłada całe sterty wątków po prostu po to, żeby się kłócić. Pisałem z nim na gg przez jakiś okres czasu i stwierdzam, że jest to głupi bachor, który wszystko wie najlepiej, potrafi nawet tydzień przed zawodami przewidzieć swój czas który później jest 5 sekund gorszy. Była sytuacja w której pytał się innych użytkowników ile pobiegnie na zawodach, jedna osoba odpisała, że 2:05, a że Buki twierdził, że zrobi 2:00, ta osoba została obsypana wyzwiskami. Skończyło się na czasie 2:06 :hahaha: , a Buki i tak twierdził, żę ma racje. Radzę adminowi usunąć tego użytkownika, bo to już się robi żenujące !
Buki15
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Koleś opanuj się panie Wiktorze sram na ten wynik a ty co wielki bohater się znalazł zobaczymy cfaniaku kto w zyciu dalej zajdzie czy ja ze swoją psychiką czy ty ze swoim durnym myśleniem :)
Awatar użytkownika
Raul7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: Trójka z przodu :P
Życiówka w maratonie: Trójka z przodu...

Nieprzeczytany post

Buki15 pisze:Koleś opanuj się panie Wiktorze sram na ten wynik a ty co wielki bohater się znalazł zobaczymy cfaniaku kto w zyciu dalej zajdzie czy ja ze swoją psychiką czy ty ze swoim durnym myśleniem :)
Kolegów to sobie takim czymś nie zdobędziesz.. ja wiem z doświadczenia że takie kozaczki jak Ty kończą zawsze tak samo...
janoz5
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Raul7 pisze:
Buki15 pisze:Koleś opanuj się panie Wiktorze sram na ten wynik a ty co wielki bohater się znalazł zobaczymy cfaniaku kto w zyciu dalej zajdzie czy ja ze swoją psychiką czy ty ze swoim durnym myśleniem :)
Kolegów to sobie takim czymś nie zdobędziesz.. ja wiem z doświadczenia że takie kozaczki jak Ty kończą zawsze tak samo...

Co Ty wiesz o kozaczkach, Buki wie lepiej

cfaniaki... :echech:
Obrazek

Właściwie to powinienem być w klubie, ale nie jestem
Buki15
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Janoz nie jestem cfaniakiem to cfaniakiem to jest ten cały Woktor mysli że biega 2 razy dziennie jak zawodowiec a ma 17 lat i mysli że bedzie drugim Haile hahahahha
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Tak, myślę że Buki już swoje powiedziałeś, teraz daj nam od siebie odpocząć.
Zapraszam ponownie jak trochę dorośniesz.
New Balance but biegowy
Zablokowany