Pomocy - rady jak poprawic szybkosc

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
Maratonczyk666
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Cześć . Jestem tu nowy i nie mam wogole pojecia o sprincie . Jestem raczej długodystansowcem a nie sprinterem. Jestem strasznie wolny jak na moj wiek ;/ mam 17 lat . Prosze o jakies rady jak poprawic szybkosc , jak trenowac i co trenowac. Czekam na wasze rady
PKO
gasper
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Maratonczyk666 pisze:Cześć . Jestem tu nowy i nie mam wogole pojecia o sprincie . Jestem raczej długodystansowcem a nie sprinterem. Jestem strasznie wolny jak na moj wiek ;/ mam 17 lat . Prosze o jakies rady jak poprawic szybkosc , jak trenowac i co trenowac. Czekam na wasze rady
to proste - trza szybciej nogami przebierać ;)
Maratonczyk666
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

1.W moim miescie jest tylko klub piłkarski do ktorego oczywiscie naleze ;p
2.Mam 17 lat i biegam od dawna lecz nigdy sie nie przygotowywalem do zadnych zawodów ;p
3.A jesli o km chodzi to nie mam pojecia .
4.Sprinterem i tak nie zostane bo tak jak pisalem to mam predyspozycje do długich dystansow .
5. nie chce sie specjalizowac w zadnym z dystansow . Chce tylko poprawic szybkosc bo jest strasznie marna ;/
6. Nick wymysliłem na momecie ;p
7. Od 1 klasy gimnazjum startowalem w kazdych zawodach na dłuzsze dystanse np 1500 , 2000 i raz chcialem na 5000 ale nie wyszło jakos ;p hmm W stałym tepie moge biec bardzo długo i sie nie mecze a jak zrobie kilka sprintow to tetno mi wzrasta i sie strasznie mecze ;p
8. Cos sie biegało na wf i mialem w swojej karierce kilka zawodow i kilka medali hehe ale to nic wielkiego bo do zadnych nigdy sie nie przygotowywalem . Chce poprawic swoja szybkosc bo jest załosna !!!! Pomóżcie :)
Maratonczyk666
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Prosze o pomoc !!!! jakie mam cwiczenia wykonywac zeby poprawic moja nedzna szybkosc ;/ ???
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ