biegam w wielu kilku miejscach w Poznaniu, ale mam problem żeby ustalić odpowiednią pętlę do biegania krosów. tym bardziej teraz kiedy rano udaje mi się biegać tylko w rejonie Cytadeli bo niedaleko mieszkam, a popołudniu już ciemno i wiele miejsc sie nie nadaje do biegania bez noktowizora:)
gdzie Wy biegacie? może udałoby się Wam wkleić linka z maps.google lub innego geoportalu:)
Gdzie biegacie krosy w Poznaniu?
- russian, white russian
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
jak mam ciśnienie na prawdziwy kros, jeżdżę na dziewiczą górę (weekendy rano, w tygodniu nie próbowałem, korki mnie przerażają)
jak chcesz bliżej, polecam trasę salomon trail running na malcie - nie wiedziałem, że można tam tak sensowne 8 km krosu ułożyć.
trasy ci nie podam, ale polecam 28.11 start - obczaisz, co i jak.
fajna impreza btw.
zdrówko
jak chcesz bliżej, polecam trasę salomon trail running na malcie - nie wiedziałem, że można tam tak sensowne 8 km krosu ułożyć.
trasy ci nie podam, ale polecam 28.11 start - obczaisz, co i jak.
fajna impreza btw.
zdrówko
we gather energies
ours and the ones of the nature,
in order to make this intolerable world
endurable
ours and the ones of the nature,
in order to make this intolerable world
endurable
-
- Rozgrzewający Się
właśnie przejrzałem stronkę salomon trail running na malcie i dziś chyba się zerwę wcześniej z pracy, żeby potruchtać kiedy jeszcze jest jasno
a co do krosów to na cytadeli jest kilka odpowiednich podbiegów i można wyznaczyć pętlę jak trzeba i do domu blisko:)
a co do krosów to na cytadeli jest kilka odpowiednich podbiegów i można wyznaczyć pętlę jak trzeba i do domu blisko:)