65-75% rhmax.....utopia , czyli albo rybki albo akwarium
- Bartess
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 999:99
- Życiówka w maratonie: 999:99
Hej. Nigdy nie biegałem <70% bo po prostu nie dałem rady tak wolno, a zaczynałem od 8'/km ledwo mieszcząc się w 76-7%. Zawsze mnie to wkurzało i zawsze biegałem o to oczko-dwa nad granicą. Co prawda tempo 5,5'/km wydaje się być trochę za ostro jak na takiego smoka ja Ty. A spróbuj może następnym razem założyć pulsometr ale schowaj zegarek do kieszeni i napisz jakie Ci wyszło średnie tętno na takim treningu. No a jak chcesz fat palić to zasada jest taka o jakiej pisał Ssokolow: w piecu palić dużo, dokładać mało
.
-
OlekB
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
"w piecu palić dużo, dokładać mało"
Jedno zaprzecza drugiemu raczej powinno być " wipecu palić tyle ile dokładać + jedna deska więcej "
Jedno zaprzecza drugiemu raczej powinno być " wipecu palić tyle ile dokładać + jedna deska więcej "
Nic nie umiem i nic nie wiem, jestem matoł bity w ciemię...
- russian, white russian
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
cel jest z gruntu nieekologiczny.
najlepiej by było palić samymi oponami.
tak się niestety nie da.
trochę węgla(i?) też potrzeba.
------------------------------------
rób mięcho, to się szybciej wysmaży, co powinno
najlepiej by było palić samymi oponami.
tak się niestety nie da.
trochę węgla(i?) też potrzeba.
------------------------------------
rób mięcho, to się szybciej wysmaży, co powinno
we gather energies
ours and the ones of the nature,
in order to make this intolerable world
endurable
ours and the ones of the nature,
in order to make this intolerable world
endurable
-
Jurek z Lasu
- Zaprawiony W Bojach

1. Fajny tekst.
2. Bym biegał trochę inaczej: np: 20 minut bieg + 15 minut gimnastyka (rozciąganie itp.) + 20 minut bieg + 10 minut rozciąganie + 10 minut bieg.
3. Chodzi głównie o to że wysiłek powinien być mało intensywny ale długi. Na początek żeby zrzucić oponę nie należy biegać szybko; podstawa to biegać długo; w Twoim przypadku należałoby wplatać inne treningi między bieg żeby stawy Ci nie siadły.
4. Pamiętaj że ważna jest w tym wszystkim głowa. Spokój, spokój, ... dużo spokoju I konsekwencja.
5. Trzymam kciuki.
Jurek.
2. Bym biegał trochę inaczej: np: 20 minut bieg + 15 minut gimnastyka (rozciąganie itp.) + 20 minut bieg + 10 minut rozciąganie + 10 minut bieg.
3. Chodzi głównie o to że wysiłek powinien być mało intensywny ale długi. Na początek żeby zrzucić oponę nie należy biegać szybko; podstawa to biegać długo; w Twoim przypadku należałoby wplatać inne treningi między bieg żeby stawy Ci nie siadły.
4. Pamiętaj że ważna jest w tym wszystkim głowa. Spokój, spokój, ... dużo spokoju I konsekwencja.
5. Trzymam kciuki.
Jurek.