Widzisz Jog jak ci pisałem wcześnie ty jesteś świadowy swoich tętn. Z 3 biegów na 10 km na maxa ktore trwały podobnie miałes podobne tętna od 90,2 do 93,2 % swego hr max. Widzę ze biegasz świadomie. Ja tydzień temu z biegu trwającego 60 minut na maxa na zawodach miałem średnie tętno 168 a wczoraj też na zawodach z biegu 60 minut n amaxa trwajacego 171. Wszystko gdzies obok oscyluje.
Tompoz
jak wyznaczyć sobie prędkość startową
- Jog
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Małe sprostowanie tego co napisałeś, w biegach na 10 km od 92,6 % do 93,6 %.tompoz pisze:Widzisz Jog jak ci pisałem wcześnie ty jesteś świadowy swoich tętn. Z 3 biegów na 10 km na maxa ktore trwały podobnie miałes podobne tętna od 90,2 do 93,2 % swego hr max. Widzę ze biegasz świadomie. Ja tydzień temu z biegu trwającego 60 minut na maxa na zawodach miałem średnie tętno 168 a wczoraj też na zawodach z biegu 60 minut n amaxa trwajacego 171. Wszystko gdzies obok oscyluje.
Tompoz
Pozdrawiam
- sebbor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:38
- Życiówka w maratonie: 2:38
Dzisiaj biegłem półmaraton w Grodzisku. Było ciepło, a ja nie ukrywam że biegłem totalnie na maxa. Już po 10km nie czułem sie lekko, a po 16. to była walka o utrzymanie tempa. Udało się 1;25,20 czyli zgodnie z założeniami. Dziwi mnie bardzo wysokie tętno średnie. 192! Czyli jakies 96% mojego HRmax! Co o tym myslicie? Na poprzedniej połówce miałem znacznie niżej.
- bebej
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Nastepnym razem zwolnij , będą sie zgadzały twoje wyliczenia, a ja i ni z tego, ni z owego, moze cie strzaskam.sebbor pisze:Dzisiaj biegłem półmaraton w Grodzisku. Było ciepło, a ja nie ukrywam że biegłem totalnie na maxa. Już po 10km nie czułem sie lekko, a po 16. to była walka o utrzymanie tempa. Udało się 1;25,20 czyli zgodnie z założeniami. Dziwi mnie bardzo wysokie tętno średnie. 192! Czyli jakies 96% mojego HRmax! Co o tym myslicie? Na poprzedniej połówce miałem znacznie niżej.

- sebbor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:38
- Życiówka w maratonie: 2:38
Oj nie, zwalniać to ja nie mam zamiarubebej pisze:Nastepnym razem zwolnij , będą sie zgadzały twoje wyliczenia, a ja i ni z tego, ni z owego, moze cie strzaskam.sebbor pisze:Dzisiaj biegłem półmaraton w Grodzisku. Było ciepło, a ja nie ukrywam że biegłem totalnie na maxa. Już po 10km nie czułem sie lekko, a po 16. to była walka o utrzymanie tempa. Udało się 1;25,20 czyli zgodnie z założeniami. Dziwi mnie bardzo wysokie tętno średnie. 192! Czyli jakies 96% mojego HRmax! Co o tym myslicie? Na poprzedniej połówce miałem znacznie niżej.

- russian, white russian
- Zaprawiony W Bojach
jak to co?sebbor pisze:Cieszy mnie że mogę biec tyle na tak dużej intensywności :D Co to będzie na 10km :P
107% hrmax !
wpadnij na rusałeczkę o 9:00 za tydzień... może się uda 108%...
we gather energies
ours and the ones of the nature,
in order to make this intolerable world
endurable
ours and the ones of the nature,
in order to make this intolerable world
endurable