Witajcie, zwracam się do was z goracą prośbą w ułożeniu planu treningowego. W połowie lipca mam egzamin z biegu na 800m.
Niestety przez ostatnie 2 miesiące nie mogłam biegac, bo leczyłam kolana. wcześniej biegałam 2 x w tygodniu dystense około 5km, a do tego cały czas trenuję sztujki walki (kilka razy w tyg) plus drugi miesiąc chodze na siłownie. Niestety mam małe pojęcie o tym jak w tak krótkim czasie odpowiednio przygotowac się do tego testu. Czas najwyżej oceniany to 3.05, minimum to 3.45.
Z góry dziękuję za pomoc,
Pozdrawiam
Hiroko
Odpowiednie czasy na 800, 1000, 1500m?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
napisz jaki masz teraz czashiroko pisze:Witajcie, zwracam się do was z goracą prośbą w ułożeniu planu treningowego. W połowie lipca mam egzamin z biegu na 800m.
Niestety przez ostatnie 2 miesiące nie mogłam biegac, bo leczyłam kolana. wcześniej biegałam 2 x w tygodniu dystense około 5km, a do tego cały czas trenuję sztujki walki (kilka razy w tyg) plus drugi miesiąc chodze na siłownie. Niestety mam małe pojęcie o tym jak w tak krótkim czasie odpowiednio przygotowac się do tego testu. Czas najwyżej oceniany to 3.05, minimum to 3.45.
Z góry dziękuję za pomoc,
Pozdrawiam
Hiroko
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
No własnie tego nie jestem pewna, bo nie mogę uzyskać rzetelnych inf. ile dokładnie ma metrów jedno okrążenie na stadionie, na którym biegam. Swój czas będę znała dokladnie w sobotę.
Co do treningów biegania to moge biegac 3-4 x w tygodniu, w pozostałe dni mam treningi sztuk walki i nie chciałabym za bardzo obciążać kolan.
Co do treningów biegania to moge biegac 3-4 x w tygodniu, w pozostałe dni mam treningi sztuk walki i nie chciałabym za bardzo obciążać kolan.
"By the Force be with YOU"