Spadek temperatury

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
Raczu
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Dzisiaj jak zawsze biegalem po poludniu i po 13 minutach biegu nie moglem swobodnie oddychać, a nigdy mi się to nie zdarza . Zatrzymalem sie i chwilę szedlem a po 3 minutach moglem już biec swobodnie swoim tempem. Dodam że bylo zimno i nie biegalem w tym roku w tak niskiej temperaturze.
PKO
Awatar użytkownika
Sinister
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

myślę,że nie zdążyłeś się przyzwyczaić do tak niskich temperatur.no i ta gwałtowna zmiana- w domu ciepło i nagle na mróz.
Awatar użytkownika
Libero
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

dokładnie, ja tez ostatnie treningi do 20min biegu czułem sie gorzej niz po godzinie biegania :ble:
Zaczynam biegać....znowu
Daroo
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Ja mam ten sam problem ; )
Dzisiaj jak biegłem ehh - tragedia :)
Jogging is my life :)
Awatar użytkownika
jakub738
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Sinister pisze:myślę,że nie zdążyłeś się przyzwyczaić do tak niskich temperatur.no i ta gwałtowna zmiana- w domu ciepło i nagle na mróz.
Swieta slowa,sproboj na poczatku biegu przez te kilka minut biec wolniej zeby przyzwyczaic pluca do zimnego powietrza a pozniej wskoczyc na normalne obroty,kazdy z nas tak ma pozdrawiam.
Obrazek
airda

Nieprzeczytany post

A rozgrzewka, np. m.in. trucht nie powinien przyzwyczaic do zimnego powietrza? Ja bieglam dzisiaj i nie odczuwalam niczego o czym piszecie, ale najpierw spokojnie sobie potruchtalam :)
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ