gdzie do klubu

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
kochambiegac
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Witam!!!
Jestem z Warszawy, mieszkam w Wesołej. Zastanawiam się nad klubem do którego mógłbym pójść. Wiem, że jest Orzeł, AWF, szkoła na Zuga i pare innych, ale to za daleko. Dla mnie priorytetem jest by to było blisko. Jeśli chcecie poczytać o moim bieganiu zobaczcie na wczoraj napisany temat dowiecie się wszystkiego. Nie mam siły jeszcze raz rozpisywać tego wszystkiego.

Pozdrawiam Sprinter90 :D
PKO
rwJasiu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: <35'
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Blisko nigdzie nic nie ma... jestem z Twoich okolic i Orzeł chyba będzie najbliżej. Niestety nie ma nic bez poswięcenia
Awatar użytkownika
Nagor
Ekspert/Trener
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Na Orle nie ma dobrego trenera od treningu wytrzymałościowego. Może w Otwocku? Tam jest niezła trenerka i sporo osób dojeżdża na treningi tylko parę razy w tygodniu, resztę robiąc u siebie.
rwJasiu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

hehe własnie;) ja jestem z Józefowa, obok mnie mieszkaja byli długasi czołówka w polsce za seniora... niestety teraz nie trenują ale wszystko to zrobili wlasnie pod okiem trenerki Dziubińskiej z Otwocka wiec lipy nie ma... ale dojazd duzo gorszy niz do wawy.... a jesli chodzi o długasów to na Polonie zapraszam do Wrony.... nagor chyba tez polecisz tego trenera?:D
Awatar użytkownika
Nagor
Ekspert/Trener
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Absolutnie nie polecam tego trenera, bo nie lubi on tłoku i jak mu ściągnę kogoś do grupy, to się załamie. Jak ja do niego przyszedłem to próbował mnie zniechęcić na wszelkie możliwe sposoby. Motywatorem to on nie jest ; )
rwJasiu
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nagor pisze:Absolutnie nie polecam tego trenera, bo nie lubi on tłoku i jak mu ściągnę kogoś do grupy, to się załamie. Jak ja do niego przyszedłem to próbował mnie zniechęcić na wszelkie możliwe sposoby. Motywatorem to on nie jest ; )
Od tej strony go nie znam ale jako taki "prestiż" ma, uchodzi za dobrego trenera, moj kolega u niego trenuje w sumie chwali chociaz jedno co mozna wytknac to to, że nigdy nie ma tej formy na najwiejsze imprezy i jego trening jest dosc specificzny jesli by tak popatrzec na polską szkołe biegania
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ