Czuję, że łapie mnie przeziębienie Nie chciał bym jednak spocząć na laurach więc doradźcie jakie ćwiczenia mogę wykonać w domu na wypadek choroby? Dodam, że nie mam żadnego osprzętu typu fitnes Przyznam, że z zestawem ćwiczeń mam problem. Może znacie w necie jakieś fajne poradniki ze zdjęciami ćwiczeń?
Jesli nie masz goraczki to ja bym nie rezygnowal z biegania. Odpowiedni stroj ktory nie pozwoli by nas wiatr przewial a bezposrednio po biegu goraca (taka naprawde goraca) kapiel i herbatka z cytrynka. ja wlasnie w taki sposob radze sobe jesienia zanim organizm przystosuje sie do chlodniejszych dni.
Choroba daje Ci znak że czas odpocząć. Odpuść jeden lub dwa treningi, poczytaj trochę teorii, masz czas na korektę lub ułożenie planu treningów. Moim zdaniem odpocznij.
Ja jak mnie łapie przeziębienie to nie rezygnuję z treningów, no chyba, że pojawi się gorączka i w ogóle fatalnie się czuję. W poniedziałek coś mnie łapało, od rana ale poszedłem biegać i na następny dzień mi przeszło
jumper pisze:Po mojej chorobie już śladu nie ma Pogrzebałem trochę w sieci i znalazłem fajny zestaw ćwiczeń. Godne polecenia są te, które możemy wykonać w biurze:
w Biurze to zmoan wykonywac interwały z kolezanka z rpacy badź sekretarką xD Ale jesli moge wbić sie w temat moje osobiste zdanie to odpuscic sobie kilka traniangów. Ta "choroba" niekoniecznie moze być choraba a oznaka przetrenowania