Dziwne objawy przy wybieganiu

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
Gregory
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Witam
Zaczne od tego ze jestem lekko spanikowany.
Jutro mam bardzo wazny sprawdzian przed maratonen w Sztokholmie, pol maraton w Goteborgu.
Wczorja robilem ostatnie lekkie wybieganie po crossowym terenie i tutaj niespodzianka po 2-3km
myslalem ze skoncze trening, jakis rodzaj slabosci mnie ogarnal, jakbym nagle opadl z sil.
Nogi sie krecily,pogoda super, tetno 135, zero bolu ale gora jakas nie taka...jakby mnie ktos znokautowal przed chwila.
Pod koniec lekko sie odbudowalem ale dzis dalej mnie ten dziwny stan trzyma, przydarzylo sie cos takiego komus?
Zero kontuzji od stycznia, zero dziwnych objawow w organizmie.

Przetrenowanie? Nie raczej nie, biegam 4-5/tyg. 70-90km
Cos z organizmem? Nie wiem, pije duzo kawy w pracy ale tak bylo od zawsze, przyjmuje po 1 tab.
Viatarala z mineralami dziennie, duzo pije zielonej herbaty...0 innych uzywek, no oprocz slodyczy.
Trema przedstartowa? wydaje mi sie ze jestem dosc spokojny ale moze podswiadomosc?

Morfologie zrobie w przyszlym tygodniu bo dawno nie robilem.
Dziwne, nie chodzi mi o diagnoze ale moze ktos mial podobne objawy.

Pozdrawiam
Grzesiek
PKO
Awatar użytkownika
MichalJ
Ekspert/Trener
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Mialem tak kiedys, ale mnie to podbudowalo, bylo to w czasie luzowania przed staretem. Nogi mi sie krecily niesamowicie, tetno nizsze niz normalnie, ale oddychalo mi sie inaczej, serce bilo mi mocniej tak jakby chciało wyskoczyć z klatki piersiowej, ogolnie bylem jakis pod napięciem. Stwierdzilem, że forma przybywa i zrobilem zyciowke o kilka minut na 20km.
Michal. J
MOIM TRENEREM JEST JEZUS-strasznie wymagajacy ale warto mu zaufac

www.rodzinkamisyjna.pl
Gregory
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

MichalJ pisze:Mialem tak kiedys, ale mnie to podbudowalo, bylo to w czasie luzowania przed staretem. Nogi mi sie krecily niesamowicie, tetno nizsze niz normalnie, ale oddychalo mi sie inaczej, serce bilo mi mocniej tak jakby chciało wyskoczyć z klatki piersiowej, ogolnie bylem jakis pod napięciem. Stwierdzilem, że forma przybywa i zrobilem zyciowke o kilka minut na 20km.
Dzieki Michal, taka odpowiedz podbudowuje:) Mam nadzieje ze mam to samo i bedzie taki sam efekt jak u Ciebie.
Gregory
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Gregory pisze:
MichalJ pisze:Mialem tak kiedys, ale mnie to podbudowalo, bylo to w czasie luzowania przed staretem. Nogi mi sie krecily niesamowicie, tetno nizsze niz normalnie, ale oddychalo mi sie inaczej, serce bilo mi mocniej tak jakby chciało wyskoczyć z klatki piersiowej, ogolnie bylem jakis pod napięciem. Stwierdzilem, że forma przybywa i zrobilem zyciowke o kilka minut na 20km.
Dzieki Michal, taka odpowiedz podbudowuje:) Mam nadzieje ze mam to samo i bedzie taki sam efekt jak u Ciebie.
Miałeś racje Michał, dzis poprawilem zyciowke o ponad 2 minuty w pol-maratonie:)
Awatar użytkownika
MichalJ
Ekspert/Trener
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Gratuluje
Michal. J
MOIM TRENEREM JEST JEZUS-strasznie wymagajacy ale warto mu zaufac

www.rodzinkamisyjna.pl
New Balance but biegowy