Kristoffer Ingebritsen - od grubasa do 1:15 półmaratonu

Biegowe "citius, altius, fortius": miejsce dla tych którzy chca biegac dalej i szybciej.
Radość z biegania
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ja wiem że jesteś grafomanem ale niech Rolli uzasadni swoją odpowiedź...bo jak na razie siedzi cicho
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
MikeWeidenbaum
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 36:27

Nieprzeczytany post

Może i jestem grafomanem, ale w zestawieniu z Tobą to akurat czuję się jak wybitny literat.

To nie jest Twoja prywatna konwersacja z Rollim, jeśli czujesz taką potrzebę to do niego napisz. Jesteśmy na FORUM - jak sama nazwa wskazuje jest to miejsce gdzie się dyskutuje i w tych dyskusjach uczestniczy wiele osób.

Wyjaśniłem Ci już, całkiem przystępnie i merytorycznie, dlaczego Twój pierwszy post to były brednie. Jak czegoś nie rozumiesz to zapytaj, chętnie wyjaśnię, jak się nie zgadzasz to też napisz (ale nie bądź hipokrytą i uzasadnij, skoro wymagasz tego od innych) bo tak jak już pisałem - wydaje mi się, że nie jesteś trollem. A jak jesteś to https://www.youtube.com/watch?v=3ALEYFhbmN8
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:40
Życiówka w maratonie: 2:39:05

Nieprzeczytany post

Radość z biegania pisze: 17 sie 2023, 21:43 Ja wiem że jesteś grafomanem ale niech Rolli uzasadni swoją odpowiedź...bo jak na razie siedzi cicho
A co tu uzasadniać?
Piszesz o rzeczach o których nie masz ani wiedzy ani dowodów... a jak masz, to je przedstaw. I na dodatek wklejając wypowiedz osoby, która sama była złapana na dopingu.

Wiec podkreślam jeszcze raz: bzdury!

I wracamy do tematu Ingebrigtsenow.
Awatar użytkownika
yacool
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Wikingowie dali nadzieję białym, i że nie jesteśmy więźniami genów. A nawet jeśli, to gen Wikinga jest nam bliższy niż gen z Afryki. To jest najważniejsza sprawa. Reszta to technikalia. Półtorak w 3:25 będzie mega zachętą do działania. Może nie u nas, ale w takiej Holandii, to na pewno.
Radość z biegania
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Rolli pisze: 17 sie 2023, 22:06
Radość z biegania pisze: 17 sie 2023, 21:43 Ja wiem że jesteś grafomanem ale niech Rolli uzasadni swoją odpowiedź...bo jak na razie siedzi cicho
A co tu uzasadniać?
Piszesz o rzeczach o których nie masz ani wiedzy ani dowodów... a jak masz, to je przedstaw. I na dodatek wklejając wypowiedz osoby, która sama była złapana na dopingu.

Wiec podkreślam jeszcze raz: bzdury!

I wracamy do tematu Ingebrigtsenow.

[TREŚĆ USUNIĘTA PRZEZ MODERATORA]
mimi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Bardzo ciekawie zapowiadają się Mistrzostwa Świata w Budapeszcie.

Bracia Ingebrigtsenowie, to jedno. Jakob (1500m i 5000m), Henrik (5000m), ale na 1500m jest jeszcze inny Norweg i ma wynik poniżej 3:30 - Narve Gilje NORDÅ (jest też na liście do 5000m) . Natomiast z Holandii Laros dopiero się rozpędza, ale kto wie?

Na listach do 5000m mamy: 4 Norwegów, 2 Szwedów i 1 Holender i jeszcze paru innych zawodników z innych krajów Europy.
Może będą jakieś niepsodzianki.
----------------------------------------------------------
1440miles
Panzer_General
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 56:30

Nieprzeczytany post

I co i dupa. 2 progowe tylko głowa taktyka na minus 17.

Tompoz
Tompoz
mimi
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Niewiem jak będzie na 5000m. Ale przecież na 1500m - to 3 Europejczyków na podium. Aż 8 w finale. A tylko po dwóch zawodników z Afryki (Kenja) i Ameryki (USA)...
----------------------------------------------------------
1440miles
ODPOWIEDZ