niedlugo (3 maja) w moim miescie (Trzemszno k. Gniezna) odbedzie sie lokalny bieg ktory jest organizowany od XX lat :P jest to duza impreza sportowa w calej okolicy, biegacze zjezdzaja sie z calej polski, a nawet rok temu goscilismy biegaczy zagranicznych, w tym roku rowniez maja sie zjawic obcokrajowcy :D trasa bardzo przyjemna, biegnie sie z mogilna do trzemeszna glowna obwodnica

mija sie wioski i milych ludzi, finisz na wypelnionym po brzegi ludzimi stadionie miejskim ktorzy bija owacyjne brawa kazdemu biegaczowi przekraczajacemu mete wynagradza wszelkie trudy jakie sie przebylo podczas biegu

=> tak w skrocie

i to wlasnie do tego biegu przygowtowuje sie od sierpnia prawie ze :P z nieduza przerwa zima :P jestem caly podekscytowany tym biegiem poniewaz to moje pierwsze zawody, licze na czas nie jakis super ale chcialbym sie zmiescic w 1 godz 40 min

wogole bede sie cieszyl jak go przebiegne

a pisze ten post poniewaz kazdy w tym dziale pisze o roznych imprezach wiec nie mozna bylo wspomniec rowniez o tej
chcialem tez sie zwrocic z pytaniem do SZEFA tej domeny czy moge wykorzystac ja jako moja nazwe klubu jak bede startowal?:> takie promowanie stronki bybylo

bieganie.pl

w zeszlym roku np bylo 2 biegaczy ktorzy mieli w nazwie klubu biegajznami.pl a ja chcialbym miec bieganie.pl oczywiscie musze miec Wasza zgode wiec sie pytam

licze na szybka odp