Witam,
czy znacie coś bardziej czytelnego i przejrzystego a przede wszytskim zawierającego wszystkie organizowane starty niż kalendarz biegowy.pl albo maratony polskie i ich kalendarz biegów?
Przyznam, że czasem omijają mnie starty w pobliżu domu, które gdzieś nagle zauważam na facebooku, lub w innych reklamach, a nie ma ich w kalendarzu biegowym...
Chodzi o bieganie, i o nasz kraj.
Znacie coś godnego polecenia?
Najlepsza strona z biegami
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
A tak na logikę, to skąd na takiej stronie miałyby się znaleźć te informacje? Jakoś nie wydaje mi się, żeby wymienione przez Ciebie portale nie zamieściły biegu w kalendarzu, gdyby dostały o nim informację (od organizatora albo i niekoniecznie). A jeśli organizatorzy nie widzą potrzeby szerszego informowania, to jakby ich problem. Zresztą może i nie problem, potrafię sobie wyobrazić, że w niektórych przypadkach lokalność i ograniczona liczba uczestników stanowi istotny walor imprezy.
-
- Zaprawiony W Bojach
Na maratonypolskie.pl - ludzie sami wrzucaja biegi do kalendarza... Teraz jak więcej osób korzysta z fb, zdarza się że o jakiś biegów nikt nie wrzuci... (organizatorom tez nie zalezy) ale nic lepszego/pełniejszego nie znajdziesz...
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Na kalendarzbiegowy.pl też "sami ludzie wrzucają". Fakt, że Facebook sprawił, że wszystko stało się teraz bardziej rozproszone.michu77 pisze:Na maratonypolskie.pl - ludzie sami wrzucaja biegi do kalendarza... Teraz jak więcej osób korzysta z fb, zdarza się że o jakiś biegów nikt nie wrzuci... (organizatorom tez nie zalezy) ale nic lepszego/pełniejszego nie znajdziesz...
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 50:20
właśnie, i o ot mi chodzi. Bo myślałem, że znacie coś co to wszystko jakoś "magicznie" amejzing- skleja;)Adam Klein pisze:
Na kalendarzbiegowy.pl też "sami ludzie wrzucają". Fakt, że Facebook sprawił, że wszystko stało się teraz bardziej rozproszone.
-
- Zaprawiony W Bojach
mikus1987 pisze:właśnie, i o ot mi chodzi. Bo myślałem, że znacie coś co to wszystko jakoś "magicznie" amejzing- skleja;)Adam Klein pisze:
Na kalendarzbiegowy.pl też "sami ludzie wrzucają". Fakt, że Facebook sprawił, że wszystko stało się teraz bardziej rozproszone.
Tutaj jest wątek, gdzie ktoś ewidentnie próbuje zrobić coś z tym tematem. Trzymam za niego kciuki