Hej, Gdyby nie tan szlam na bulwarach wislanych to fajna imprezka Byla to moja zyciowka, pomimo tródnej tasy. Ponizej zamieszczam link do krótkiej relacji: http://student.uci.agh.edu.pl/~meus/bie ... ma2005.htm.
Posiadam dużo zdjęć z tego biegu, wysyłam na FTP, za jakiś miesiąć powinna powstać galeria (czekam na uruchomienie usługi www).
Pozdrawiam.
Witaj!
Fajnie, że zamieściłeś tę relację. Spójrz na artykuł w maratonach polskich na temat tego biegu. Krytyka na wszystko i wszystkich w stylu, że oszukano, okłamano itd., że Kraków do d... i tak dalej.
Jak widać większość wywiozła dobre wspomnienia z tej imprezy...
Pozdrowienia!
... tak napisałem w relacji, że jesteśna pierwszym planie a na trzecim Artur.
Chodzi Ci o artykul na temat Cracovia Maraton?
Bo jesli choidzi o artykul na temat biegu siemaszki to prosze o link.
Tak tak ... juz tak jest ze pamieta sie te dobre lub te zle strony... Wcale nie dziwie się tym co przebiegli nieodpowiedni dystans na Cracovia Maraton.
Niestety artykuł w maratonachpolskich dotyczy biegu do Piekar. Wejdź sobie w maratony polskie w dział artykuły albo dyskusje to wszystko zrozumiesz. Chyba uczestniczylismy z autorką tego artykułu w innych biegach...
Pozdrowienia!
Dzięki za fotkę.
Zdjęcia z tego biegu zamieszczam na serwerze FTP: ftp://zlotaraczka.com
login:zbigi
haslo:zbigi
Są tam też zdjęcia z IV Cracovia Maraton.
W zamian prosiłbym o wrzucanie następujących zdjęć na serwer: z 2,3,4 Cracovia Maraton oraz z 1 i 2 Biegu Siemaszki.
Teraz możesz zobaczyć wszystkie zdjęcia.
Również pozdrawiam