Bieg parami

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
konvers
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 39:40
Życiówka w maratonie: 3:00:38

Nieprzeczytany post

Hej, poszukuje biegu, który pokonuje się w parach( najlepiej mieszanych) , albo takiego w którym jest klasyfikacja par/małżeństw, najlepiej na dystansie od półmaratonu do 100km. Najsłynniejszym jest oczywiście bieg rzeźnika. ,Wiem ze większość biegów na orientację też chyba można pokonywać w drużynach ale tego typu imprezy nie szczególnie mnie interesują. Jest sporo krótszych biegów np" Bieg o Uśmiech Dziecka Mistrzostwa Par Małżeńskich", bieg ulica Piotrkowską w Łodzi( jedną z kategorii jest kat.małżeństw). Znacie jakieś imprezy które spełnią powyższe kryteria?
PKO
Awatar użytkownika
Jaca_CH
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 41:57
Życiówka w maratonie: 3:28:03

Nieprzeczytany post

W Siemianowicach Śląskich organizowany jest "Sztafetowy Bieg Par". Ale polega to na tym, że biega się przez godzinę na bieżni 400 m. Zmiany mogą być dowolne, jest tylko jakiś limit, który każdy z zawodników musi przebiec (nie pamiętam jaki). Ot takie interwały 20 x 400 m :hejhej:

Znacznie to odbiega o Twoich oczekiwań (półmaraton do 100 km) niemniej podaję jako ciekawostkę :spoko:
konvers
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: 39:40
Życiówka w maratonie: 3:00:38

Nieprzeczytany post

dzięki, ja znalazłem:
  • w ramach Biegów Wawrzynkowych w Słupcy w 2016r. były rozgrywane mistrzostwa Polski Małżeństw (10km)
    Bieg Trzech Wież - Bieg Małżeństw (10km)
    Panewnicki Bieg Dzika (pętla o długości 4882 m , którą można pokonać cztery razy)
    Chodzieski Bieg Par (2km)
    Mrągowski Bieg Uliczny, kat małżeństw (10km)
czegoś dłuższego cały czas szukam
Qba Krause
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

dynafit run adventure
goretex transalpine
być jak brad pitt w Indiana Jonesie.

Do Things Always.

komentarze do bloga
blogspot
New Balance but biegowy