Zapraszam na WIELKIE ściganie z FREDZIEM z okazji setnego SBBP. Ściganie odbędzie się na dystansie 10 km na Młocinach.
Nie będą to żadne oficjalne zawody. Każdy sam mierzy sobie czas. Nagrodą będzie wesoła atmosfera i super towarzystwo. Start planujemy ok 9:00. Dystans dokładnie wymierzony. Oznaczony co 0,5 km.
ZAPRASZAMY
21 sierpnia WIELKIE ŚCIGANIE Z FREDZIEM!!
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Czy zapraszam za Fredzia.... nie. Po prostu takie Bieganie ustaliliśmy na którymś ze spotkań "aktywu"
i tak je nazwaliśmy. Fredzio to zmienił na SMS- Spontaniczne Młocińskie Ściganie.
Ja także w związku z tym mam 1 pytanie. Oczywiście nie są to zawody ale ściganie. Ja z Pitem w sobotę 21 sierpnia mamy bardzo mało czasu więc rozmawialiśmy aby takie ściganie rozpocząć o godzinę wcześnej, czyli o 8:00. Co wy na to?? Może Fredzio się wypowie.....

Ja także w związku z tym mam 1 pytanie. Oczywiście nie są to zawody ale ściganie. Ja z Pitem w sobotę 21 sierpnia mamy bardzo mało czasu więc rozmawialiśmy aby takie ściganie rozpocząć o godzinę wcześnej, czyli o 8:00. Co wy na to?? Może Fredzio się wypowie.....
Ibex