Kto się wybiera do Wręczycy ?!
- jaq
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Moze spotkamy sie gdzies przed biegiem ? ( oczywiscie mam nadzieje ze bedzie nas wiecej ) zawsze to milo poznac kogos osobiscie ( a nie tylko virtualnie ) . Na liscie widzialem kilka osob z KKB Dystans Krakow, KB Maniac Poznan ale nie wiem czy sa obecnia na forum !
Jaki czas zamierzasz wykrecic ? Ja biorac pod uwage ze zaczalem bieganie po bardzo dlugiej przerwie nie nastawiam sie na konkretny wynik !
Jaki czas zamierzasz wykrecic ? Ja biorac pod uwage ze zaczalem bieganie po bardzo dlugiej przerwie nie nastawiam sie na konkretny wynik !
Jaq
- to ja MacGor
- Stary Wyga
Ulka -a może by tak znowu jednym autem się zabrać? Lecho i ja się też wybieramy.
Spotkanie przed biegiem to fajny pomysł, tylko trudny do zrealizowania, bo wszyscy się kotłują i jest stresująca atmosfera, a przecież skoncentrować się na starcie trzeba! Proponuję po.
Spotkanie przed biegiem to fajny pomysł, tylko trudny do zrealizowania, bo wszyscy się kotłują i jest stresująca atmosfera, a przecież skoncentrować się na starcie trzeba! Proponuję po.
Matka, żona i biegaczka
- jaq
- Wyga
Co do spotkania zalezy kto o ktorej bedzie , ja zamierzam byc okolo 15 . Zabieram dzieci niech sobie tez pobiegaja ! ( chociaz do konca nie wiem jak bedzie bo najmnieszy mi sie rozlozyl , jakies przeziebienie go zlapalo czy cos !
Jesli spotkanie po biegu, moze byc chociaz jak Wy skonczycie to ja bede jeszcze biegl ale przed ogloszeniem wynikow mam nadzieje ze zdaze
Jesli spotkanie po biegu, moze byc chociaz jak Wy skonczycie to ja bede jeszcze biegl ale przed ogloszeniem wynikow mam nadzieje ze zdaze

Jaq
- byku
- Zaprawiony W Bojach
Organizuję wyjazd na ten bieg,szczeguły w dziale
Transport serwisu maratony polskie
Transport serwisu maratony polskie
[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url] Pozdrawiam [b]> ;^ /)[/b]
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Ja też się wybieram. Ale jako fotograf.
- byku
- Zaprawiony W Bojach
Ambicje na 2.50 w maratonie przesuwam na inny termin z różnych poza sportowych /forma o.k./ względów.
[url=http://www.dystans.krakow.pl][b]KKB "Dystans"[/b][/url] Pozdrawiam [b]> ;^ /)[/b]
- gregoz68
- Zaprawiony W Bojach
Masz krzemek dużego pecha, bo tyle wysiłku kosztowało cię tutaj się zalogować, a teraz będziesz musiał zrobić to na BIEGAJZNAMI. PL
Podobno wszyscy się przenoszą

gregoz
- Mikael
- Zaprawiony W Bojach
Taki zamiara jest - przenosiny na www.biegajznami.pl 

Któż jak Bóg!
- ulka
- Zaprawiony W Bojach
MacGor, nie wiedziałam, że się z Lechem wybieracie
i już wcześniej się umówiłam z Jarząbem (jego dziewczyna jedzie autem).
Jaq, jestem zawodniczką przybiegającą prawie na końcu, więc zawsze na mnie czekają
Na tym biegu też jestem pierwszy raz, ale mam nadzieje, że uda nam sie coś ustalić.
i już wcześniej się umówiłam z Jarząbem (jego dziewczyna jedzie autem).
Jaq, jestem zawodniczką przybiegającą prawie na końcu, więc zawsze na mnie czekają

Na tym biegu też jestem pierwszy raz, ale mam nadzieje, że uda nam sie coś ustalić.
Tyskie Stowarzyszenie Sportowe
- jaq
- Wyga
Ulka - ja tez bede w koncowce, dokucza mi jeszcze troche prawe kolano takze nie bede sie forsowal, bede ze znajomym ktory jest pocztakujacym (ale nie odstaje), zakladamy ze jezeli bedzie ponizej godziny ( moze ponizej 55 minut ! ) to bedzie OKI ! To bedzie moja pierwsza 10 ! Łapiesz sie na takie tempo ?
Jaq