Nocny bieg w Berlinie - 10km

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
hogart
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Witam wszystkich, podczas maratonu praskiego rozdawano informacje dotyczące biegu nocnego w Berlinie - 31 lipca. Wg. organizatora w zeszłym roku zapisy zamknięto tydzień przed  biegiem gdyż limit uczestników wynosił 6000 osób!! ( kibiców kilka razy więcej ). Pomiar czasu, certyfikaty, medale - zanosi się na świetną imprezę. Bieg ma już kilkuletnią tradycję więc może ktoś brał w nim udział  i może się podzielić wrażeniami. Pozdrawiam
PKO
Awatar użytkownika
saint
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

ja bralem, to byl moj debiut na tym dystansie w zawodach
atmosfera rzeczywiscie swietna, 5000 ludzi, kilkadziesiat tysiecy kibicow
ale trasa malo ciekawa bo z polowa sie pokrywala wiec to nie to co wycieczka przez Berlin w trakcie maratonu
i trzeba sie dobrze ustawic na poczatku bo wyprzedzanie potem tych wszystkich ludzi w tlumie jest bardzo uciazliwe
Awatar użytkownika
romek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

ja myślę, że ten bieg nie został zriobiony z myślą o osobach chcących pobić swoje "życiówki", tylko żeby się po prostu dobrze bawić :).
A propos, ktoś się wybiera?
Awatar użytkownika
hogart
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

wybieramy się w pięć osób, nawet dokonaliśmy już wpłaty wpisowego. Traktujemy ten bieg raczej na luzie chociaż kontrola czasu jest z chipa więc wynik netto też podają. Saint, masz rację, że atrakcyjność trasy w porównaniu do maratonu jest kiepska ale jesienią wybraliśmy juz Poznań. :) Pozdrowienia
Awatar użytkownika
saint
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

zyciowke mozna poprawic ale na czas 55 min proponuje ustawic sie w srodku stawki
ja jesienia mam zamiar zadebiutowac w Berlinie dlatego nocny odpuscilem
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ