Toruń

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
Janek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Zamość się nie udał tej wiosny, natrenowane trochę jest, to trzeba się wybrać w tym samym terminie gdzie indziej. W grę wchodziła Bukowa, Mińsk Maz i... Toruń. Padło na to ostatnie. Ekipa KB GALERIA Warszawa zamiast wystawiać sztafetę w Zamościu spróbuje coś tam zdziałać w klasyfikacji klubowej maratonu toruńskiego, choć konkurencja jest ostra. Jeszcze tam nigdy nie biegłem, ale słyszałem, że nie zdarzyło się jeszcze, żeby nie było upału...
Największym zagrożeniem dla człowieczeństwa jest zwarta większość [i](H. Ibsen)[/i]
   [url=http://www.maratonypolskie.pl][b]Maratony Polskie[/b][/url]
PKO
Awatar użytkownika
ours brun
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Podobno jest nowa trasa - a więc może będzie i nowa pogoda. Jedzie Stary Niedźwiedź wraz z jednym zawodnikiem KB Droga - czyli nie będziemy stanowić konkurencji w klasyfikacji klubowej ;) Mistrzostwa Polski i Pucharu Kwaśniewskiego życzę !!
Awatar użytkownika
Janek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dzięki, ale klubik mamy w Toruniu w wydaniu osłabionym. Ja np. jadę trochę przeziębiony. Wczoraj myślałem już o zrezygnowaniu, bo lało mi się strasznie z nosa. Teraz jest ze mną trochę lepiej i jutro o świcie wyruszamy. We czterech.

Nie wiecie, czy jak nie będę miał zaświadczenie lekarskiego to mnie nie dopuszczą? Bo zawsze jakoś udawało mi się w takiej sytuacji wylawirować, nie wiem jak podchodzą do tej sprawy w Toruniu.
Największym zagrożeniem dla człowieczeństwa jest zwarta większość [i](H. Ibsen)[/i]
galaxy
Wyga
Wyga

Nieprzeczytany post

Dziś byłem świadkiem jak jedna osoba odbierała numery dla siebie i dwóch innych zgłoszonych wcześniej osób. Obecny musiał pokazać zaświadczenie, ale w przypadku dwóch pozostałych osób jedynie powiedział, że mają aktualne badania. No i to wystarczyło - wydali numery. Inna sprawa, że zapisujący znali zgłaszanych.
Awatar użytkownika
Janek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A ja zawiadczenia nie miałem (jak zwykle) i podpisałem, że biegnę na własną odpowiedzialność.

Impreza rewelacyjna, profesjonalnie zrobiona, sympatyczna. Polecam.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ