1okm wBukownie
- ulka
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Tyskie Stowarzyszenie Sportowe
- ulka
- Zaprawiony W Bojach
O kurcze, jeszcze raz, coś pokręciłam.
http://www.bukowno.pl/bieg_uliczny/index.html
http://www.bukowno.pl/bieg_uliczny/index.html
- meryt
- Stary Wyga
w tym roku jest pełne 10 km /9700 w 2003/,trasa jest oznaczona co kilometr + 500 m przed metą pomiar czasu i komunikat dla wszystkich zaraz po zawodach,więcej nie wiem /koszulki i medale na pewno/
grupa biegowa www biegajznami.pl
- meryt
- Stary Wyga
atestu nie ma ,ale ponieważ na prośbę Pani Grażyny Kowiny-Świderek wykonywałem pomiary zarówno w zeszłym roku jak również teraz robiłem domiar za jakość swojej pracy mogę ręczyć.
-
- Zaprawiony W Bojach
meryt
to czemu w zeszłym roku brakowało 300 metrów,a obiecane było 10km.:)Mierzyłeś przed biegiem czy po.
Z tego co pamiętam to w trakcie biegu ktoś jeździł na motorze i też mierzył .Oczywiście dzięki temu , że było mniej udało mi się dobiec do mety.
Oczywiście bieg polecam.
to czemu w zeszłym roku brakowało 300 metrów,a obiecane było 10km.:)Mierzyłeś przed biegiem czy po.

Z tego co pamiętam to w trakcie biegu ktoś jeździł na motorze i też mierzył .Oczywiście dzięki temu , że było mniej udało mi się dobiec do mety.
Oczywiście bieg polecam.
- meryt
- Stary Wyga
każdy kto startował przed rokiem pamięta,że były wystawione tabliczki kilometrowe jak również były opisy na jezdni stwierdzenie,że pomiar był robiony po biegu jest ...........Motocyklista prowadzący kolumnę biegaczy był z innej miejscowości dlatego objechał trasę z przewodnikiem zkąd pomysł ,że robił pomiary trudno mi powiedzieć.Ja również nie pochodzę z Bukowna ,pomiar został wykonany na ulicach na które organizatorzy otrzymali zezwolenie na zatrzymanie ruch.Wiem ,że byly prowadzone remonty i uniemożliwiało to start głównie zawodniko na wózkach.W tym roku nastąpiły pewne zmiany co umożliwiło wydłużenie trasy kosztem ulic a nie kolejnej pętli na stadionie .Z tego co pamiętam to organizatorzy nie ukrywali faktycznej długości trasy.
- meryt
- Stary Wyga
wspaniala pogoda do biegania szybka trasa ja zrobiłem swoje 44.38.ULA pozdrawiam niestety nie rozpoznałem Cię a patrzyłem na wszystkie damskie łydki były nie podpisane.
- Ojla
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: 3:43:37
- Kontakt:
Ulka, jak poszło? W końcu nazwisko zobowiązuje
.
Jola

Jola
Pozdrawiam, Jola
- ulka
- Zaprawiony W Bojach
Jolu, tę trasę pokonałam w 54min15s, i prawie zamykałam ten bieg. 5 miejsce w kategorii na siedem pań.
Meryt, także pozdrawiam
Męskie łydki też nie były podpisane 
Meryt, także pozdrawiam

- meryt
- Stary Wyga
nogi nie myje od maratonu w Wrocławiu,napis jest przybrudzony ale czytelny pozdrawiam,miejscem się nie martw bieg był bardzo szybki wystarczy porównać z wynikami z 2003r.na trasie krótszej o 300m.