KIERAT 2004

Informacje o nowych biegach, wrażenia, przemyślenia, poszukiwanie towarzystwa i inne startowe duperele.
Awatar użytkownika
asochon
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Uwaga! Ostatnia chwila, by zgłosić się na I Limanowski Ekstremalny Maraton Pieszy KIERAT 2004. Impreza tylko dla super-twardzieli. Zajrzyj na http://kierat2004.webpark.pl
Andrzej
PKO
Awatar użytkownika
krzycho
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

... i można będzie burmistrzowi dołożyc ;)
bardzo żałuję, że nie mogę przyjechać, ale innym szczerze polecam
[i]i taaak warrrto żyć[/i]
k
Awatar użytkownika
asochon
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Żałuj, żałuj Krzychu! Burmistrzowi byś nie dołożył, bo jednak nie zdecydował się na start, ale pościgać się ze zwycięską parą: Krzysztof Dołęgowski, Jerzy Kryjomski mógłbyś. Ich czas 16 h 45 min. wprawił mnie w osłupienie (nie przypuszczałem, że ktokolwiek przebiegnie tę trasę szybciej niż w 18 godzin), ale już trzeci na mecie Słowak Martin Barton z wynikiem 23:40, oraz dwaj przedstawiciele Bielska-Białej z czasem 26:37 potwierdzili, że 30-godzinny limit wcale nie był przesadzony. Imprezę zaliczyć należy do udanych: pogoda dopisała (ach te układy), GOPR interweniował tylko dwa razy (niegroźne kontuzje) i żaden z uczestników wyjeżdżając nie okazywał niezadowolenia. Za rok koniecznie wpisz KIERAT do swojego kalendarza. Pozdrawiam
Andrzej
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ